K kurt_14 80+ Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 116 5 Mayıs 2021 #1 evet ben brave kullanmaya başladım ama reklam engelleyici gibi uzantılar desteklemiyor nasıl eklerim bu uzantıları -teşekkürler
evet ben brave kullanmaya başladım ama reklam engelleyici gibi uzantılar desteklemiyor nasıl eklerim bu uzantıları -teşekkürler
Wertenyall 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 378 Reaksiyon skoru 111 5 Mayıs 2021 #2 kurt_14 yazmış: evet ben brave kullanmaya başladım ama reklam engelleyici gibi uzantılar desteklemiyor nasıl eklerim bu uzantıları -teşekkürler Devamı için tıklayın... Kendi reklam engelleyici var
kurt_14 yazmış: evet ben brave kullanmaya başladım ama reklam engelleyici gibi uzantılar desteklemiyor nasıl eklerim bu uzantıları -teşekkürler Devamı için tıklayın... Kendi reklam engelleyici var
K kyoi Cezalı 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 678 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 2,018 5 Mayıs 2021 #4 Kendi reklam engelleme aracını kapatıp uBlock Origin kurabilirsiniz. Siyah tema desteği olmayan siteler için ise Dark Reader öneririm.
Kendi reklam engelleme aracını kapatıp uBlock Origin kurabilirsiniz. Siyah tema desteği olmayan siteler için ise Dark Reader öneririm.