Bence breaking badGerçekten kaliteli bir dizi Rick And Morty'den sonra en güzel dizi bile olabilir
Bence breaking bad>Rick and morty.Gerçekten kaliteli bir dizi Rick And Morty'den sonra en güzel dizi bile olabilir
Yoo değilBence breaking bad
Bence breaking bad>Rick and morty.
Bence öyle Rick and mortyi bir zaman izledim beni sarmadı. Hatta sonra F is for Family izledim onuda bitirdim çok güzeldi tavsiye ederim.Yoo değil
En yakın zamanda bakacağım knk ama Rick And Morty'i nasıl sarmadı yaBence öyle Rick and mortyi bir zaman izledim beni sarmadı. Hatta sonra F is for Family izledim onuda bitirdim çok güzeldi tavsiye ederim.
Bilmiyorum hocam ya. Biraz karışık geldi bana ama tabii ki bir çok kişinin beğendiği bir dizi ona lafım yok.En yakın zamanda bakacağım knk ama Rick And Morty'i nasıl sarmadı ya
Aynen öyle diziyi bitirdiğinde kendini boşlukta hissediyorsun, hatta son bölümlerini dizi bitecek diye gün gün izlemiştim İzleme sıralaman; breaking bad, sonra el camino filmi (breaking bad'in son bölümünün bittiği yerden başlatarak dizi filmle sonlanıyor ve düşün el camino filmi ise breaking bad dizisi çekildikten tam 11 sene sonra toplanıp çekiliyor ve breaking bad hayranları için çok güzel bir sürpriz oluyor ) ondan sonra da better call saul (breaking bad geçmişini avukat saul goodman üzerinden anlatıyor ve breaking bad'de gördüğün bazı karakterler de gözüküyor, geçmiş olduğu için breaking bad evreni ile tam olarak bağlantı kuruyosun) olmalı. Onun haricinde diziyi izlerken kesinlikle twitter vs. sosyal medyaya dikkat et spoiler yersen zevki kalmaz. Breaking Bad'i en az 3 kere bitirdim bu arada belli aralıklarla . Şimdiden iyi seyirler.Arkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok
helal len yusufiArkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok
ben 5.sezona geçmemek için kendimi zor tutyorum.helal len yusufi
Hocam El Camino yu izledim ve baya bir hayran kaldım hele sonlarına doğru ama bir türlü anlayamadım bizim adamın çıkışını hani en son .... miydi ? bu bcs de anlatılcak sanırım kafalarda soru işaretleri :/Aynen öyle diziyi bitirdiğinde kendini boşlukta hissediyorsun, hatta son bölümlerini dizi bitecek diye gün gün izlemiştim İzleme sıralaman; breaking bad, sonra el camino filmi (breaking bad'in son bölümünün bittiği yerden başlatarak dizi filmle sonlanıyor ve düşün el camino filmi ise breaking bad dizisi çekildikten tam 11 sene sonra toplanıp çekiliyor ve breaking bad hayranları için çok güzel bir sürpriz oluyor ) ondan sonra da better call saul (breaking bad geçmişini avukat saul goodman üzerinden anlatıyor ve breaking bad'de gördüğün bazı karakterler de gözüküyor, geçmiş olduğu için breaking bad evreni ile tam olarak bağlantı kuruyosun) olmalı. Onun haricinde diziyi izlerken kesinlikle twitter vs. sosyal medyaya dikkat et spoiler yersen zevki kalmaz. Breaking Bad'i en az 3 kere bitirdim bu arada belli aralıklarla . Şimdiden iyi seyirler.
3 kez izledim efsanedirArkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok