Neler Yeni

Breaking Bad bitirdim

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650

Hasan344

80+ Gold

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım

Hasan344

80+ Gold

ahenk'

80+ Silver
Şu ana kadar yapılmış en iyi dizi.

Kısa ve öz.

iEmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emin Aytanözü
hocam better call saul da 10/10 dizidir izleyin

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Seri bir şekilde Netflix'ten El Camino filmini izle, istersen 13 dakikalık El Camino'nun belgeselini de izle. Sonra yine seri bir şekilde Better Call Saul'a başla. İzlediğine hiçbir şekilde pişman olmayacağın bir dizi.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Bence öyle Rick and mortyi bir zaman izledim beni sarmadı. Hatta sonra F is for Family izledim onuda bitirdim çok güzeldi tavsiye ederim.😃
En yakın zamanda bakacağım knk ama Rick And Morty'i nasıl sarmadı ya

Hasan344

80+ Gold
En yakın zamanda bakacağım knk ama Rick And Morty'i nasıl sarmadı ya
Bilmiyorum hocam ya. Biraz karışık geldi bana ama tabii ki bir çok kişinin beğendiği bir dizi ona lafım yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Arkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok :(
Aynen öyle diziyi bitirdiğinde kendini boşlukta hissediyorsun, hatta son bölümlerini dizi bitecek diye gün gün izlemiştim :( İzleme sıralaman; breaking bad, sonra el camino filmi (breaking bad'in son bölümünün bittiği yerden başlatarak dizi filmle sonlanıyor ve düşün el camino filmi ise breaking bad dizisi çekildikten tam 11 sene sonra toplanıp çekiliyor ve breaking bad hayranları için çok güzel bir sürpriz oluyor :) ) ondan sonra da better call saul (breaking bad geçmişini avukat saul goodman üzerinden anlatıyor ve breaking bad'de gördüğün bazı karakterler de gözüküyor, geçmiş olduğu için breaking bad evreni ile tam olarak bağlantı kuruyosun) olmalı. Onun haricinde diziyi izlerken kesinlikle twitter vs. sosyal medyaya dikkat et spoiler yersen zevki kalmaz. Breaking Bad'i en az 3 kere bitirdim bu arada belli aralıklarla :D . Şimdiden iyi seyirler.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Arkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok :(
helal len yusufi
Mesaj otomatik birleştirildi:

helal len yusufi
ben 5.sezona geçmemek için kendimi zor tutyorum.

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650
Aynen öyle diziyi bitirdiğinde kendini boşlukta hissediyorsun, hatta son bölümlerini dizi bitecek diye gün gün izlemiştim :( İzleme sıralaman; breaking bad, sonra el camino filmi (breaking bad'in son bölümünün bittiği yerden başlatarak dizi filmle sonlanıyor ve düşün el camino filmi ise breaking bad dizisi çekildikten tam 11 sene sonra toplanıp çekiliyor ve breaking bad hayranları için çok güzel bir sürpriz oluyor :) ) ondan sonra da better call saul (breaking bad geçmişini avukat saul goodman üzerinden anlatıyor ve breaking bad'de gördüğün bazı karakterler de gözüküyor, geçmiş olduğu için breaking bad evreni ile tam olarak bağlantı kuruyosun) olmalı. Onun haricinde diziyi izlerken kesinlikle twitter vs. sosyal medyaya dikkat et spoiler yersen zevki kalmaz. Breaking Bad'i en az 3 kere bitirdim bu arada belli aralıklarla :D . Şimdiden iyi seyirler.
Hocam El Camino yu izledim ve baya bir hayran kaldım hele sonlarına doğru ama bir türlü anlayamadım bizim adamın çıkışını hani en son .... miydi ? bu bcs de anlatılcak sanırım kafalarda soru işaretleri :/

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
3 kez izledim efsanedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,934
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom