Neler Yeni

Brracuda tavsiye. ....

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
2. el brracuda almak istiyorum ama modelin x chromadır produr bunların farkları ne hangisi daha iyi

YazılımKafa

80+ Gold
2. el brracuda almak istiyorum ama modelin x chromadır produr bunların farkları ne hangisi daha iyi
Barracuda x in çıkarılabilir mikrofonu var barracuda nın dahili mikrofonu var. X in mikrofonu daha iyi. Pro en iyileri.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
ömer faruk
Düz barracuda modeli günlük kullanım ve oyun için gayet yeterli ikinci elde ucuza bulabilirsin, x versiyonlar razerda genelde en düşük seviye prolar da en üst seviye oluyor aynı seride

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz barracuda modeli günlük kullanım ve oyun için gayet yeterli ikinci elde ucuza bulabilirsin, x versiyonlar razerda genelde en düşük seviye prolar da en üst seviye oluyor aynı seride
Yani düz barracuda x ten iyi mi?

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet , 3 ünü de kullandım şu an elimde barracuda quartz ve siyah barracuda pro var , noice cancelling benim için önemli değil diyorsan düşünmeden düz barracuda al
Peki mikrofonu nasıl blackshark v2 nin mikrofonu daha iyi ama bununda sesleri daha iyi diyorlar yayın açmayı düşünüyorum ve ekstra mikrofona para vermek istemiyorum

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
ömer faruk
Yayın açtıracak kalitede olduğunu düşünmüyorum mikrofonun ama agalarla sohbet oyun vs gibi isler için gayet güzel

Top Bottom