BU 2. EL SİSTEM ALINIR MI?

ReyMysterio619

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
Evde yeni alınan bir laptop var ama iş laptobu olduğu için istediğim oyunları oynayamıyorum. Ben de bayram paraları+ biriktirdiğim paralar ile 2. Ele bir bakayım dedim. Bütcem sadece sistem için 5k civarındaydı ama bir baktım 4.7k'ya içinde herşeyi olan (monit, klavye, mouse) bir ilan gördüm. Evime yakın ama şuan şehirdışında olduğum için alamıyorum. Döndüğümde gidip test edicem falan, PC özelliklerini şöyle aşağıya bırakayım.
İ5 4460 3.20ghz
Rx580 8gb
16gb ram
1tb HDD
120gb SATA
+ 22" 1080p monitörü de yanında veriyor ve ısınma, donma gibi problemleri olmadığını söylemiş. Fiyatı çok iyi biliyorum ama ne tür bir test yaptırmalıyım gidince (kısa süreli olması önemli) oyun falan yüklerim dedi onlara bakıcam afterburner ile.

Son düzenleme:
3dmark,crystalmark bir de ekran kartı stress testi

al sata gider o 5.5 dan satabilirsin

3dmark,crystalmark bir de ekran kartı stress testi

al sata gider o 5.5 dan satabilirsin
Al sat fikrim yok açıkçası. Para buldukca anakart, işlemci değişimi yapacağım. Öyle öyle tüm sistemi güncellerim gibime geliyor. Teşekkürler

500₺ için 1 hafta 5k bağlamak mantıklı değil. Kullanıcıysan almalısın, al sata gidecek bir ürün değil.

Güncelleme için direk anakart işlemci değiştirmen gerek ileride.

Son düzenleme:
Evde yeni alınan bir laptop var ama iş laptobu olduğu için istediğim oyunları oynayamıyorum. Ben de bayram paraları+ biriktirdiğim paralar ile 2. Ele bir bakayım dedim. Bütcem sadece sistem için 5k civarındaydı ama bir baktım 4.7k'ya içinde herşeyi olan (monit, klavye, mouse) bir ilan gördüm. Evime yakın ama şuan şehirdışında olduğum için alamıyorum. Döndüğümde gidip test edicem falan, PC özelliklerini şöyle aşağıya bırakayım.
İ5 4460 3.20ghz
Rx580 8gb
16gb ddr4
1tb HDD
120gb SATA
+ 22" 1080p monitörü de yanında veriyor ve ısınma, donma gibi problemleri olmadığını söylemiş. Fiyatı çok iyi biliyorum ama ne tür bir test yaptırmalıyım gidince (kısa süreli olması önemli) oyun falan yüklerim dedi onlara bakıcam afterburner ile.
I5 4460a ddr4 ram takamaz öyle bir dünya yok. Bana kalsa ddr4 toplanır zar zor bu fiyata ama bu da alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,125
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri