TwinCharger
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 451
test bulamadımhocam test bulabilirsem atıyım fakat, teknik verilerde kartın önde olduğu bariz açık. çekirdek sayısında bile fark var
Son düzenleme:
test bulamadımhocam test bulabilirsem atıyım fakat, teknik verilerde kartın önde olduğu bariz açık. çekirdek sayısında bile fark var
kasımda satışta bile olur belki3070 ne zaman tanıtılıyor![]()
Ben biraz bakındım ama bir fark göremedim model dışında. ROG daha iyidir bencetest bulamadım ama muhtemelen 3-4fps atacaktır
ayrıca RX 6000 seriside gelecek kasımda emin ol RTX'li güzel kartlar gelicekkasımda satışta bile olur belki
evet.Ben biraz bakındım ama bir fark göremedim model dışında. ROG daha iyidir bence
Tamam da veriyi görmedim ki çekirdek sayısı nerde yazıyo?hayır, rog daha iyi değil hocam. Asus dual açık ara daha iyi.
Hocam çok pardon düzeltiyorum, 2080 ile 2080S arasındaki farka bakmışım kusura bakmayın Rog daha üstte, haklısınız.Tamam da veriyi görmedim ki çekirdek sayısı nerde yazıyo?
Bende tam TPU fotolarını atıcaktım.Hocam çok pardon düzeltiyorum, 2080 ile 2080S arasındaki farka bakmışım kusura bakmayın Rog daha üstte, haklısınız.
bir anlık dalgınlık, gözümden kaçmışBende tam TPU fotolarını atıcaktım.
yani rog dahamı iyi yani % olarak bişey söyleyebilirmisiniz meselabir anlık dalgınlık, gözümden kaçmış
hocam düzeltiyorum, bu iki kart arasında 2 tane fark var 1-type C 2- fan sayısı diğer tüm özellikleri aynı. ben yine de bu paraya değeceğini sanmıyorum. dual modelini değerlendirmenizi öneririm.yani rog dahamı iyi yani % olarak bişey söyleyebilirmisiniz mesela
çok teşekkürler aşırı derecede nokta atışı konuşuyorsunuz hiç süpheye yer vermeden her şey için sağolun iyi gecelrhocam düzeltiyorum, bu iki kart arasında 2 tane fark var 1-type C 2- fan sayısı diğer tüm özellikleri aynı. ben yine de bu paraya değeceğini sanmıyorum. dual modelini değerlendirmenizi öneririm.
Sadece soğutma farkı var.yani rog dahamı iyi yani % olarak bişey söyleyebilirmisiniz mesela