Taha.
80+
- Reaksiyon skoru
- 310
Merhaba, bugün aklımda olan 3 seçenekten bahsedeceğim. Ortalama bütçem 7-8K
İlk Seçenek;
- Kasa+monitör+klavye+fare
İkinci Seçenek;
- Akıllı saat+laptop
mshop.huawei.com
ty.gl
Üçüncü Seçenek;
- Akıllı saat+tablet
mshop.huawei.com
ty.gl
Kendi fikrim şöyle;
İlk seçenek olmaz çünkü zaten monitör 2k klavye ve fare de 500 desek kasaya 5.5k kaldı. Ve bu piyasada bu paraya iyi bir kasa gelmiyor. O yüzden ben ilk seçeneği eledim.
İkinci seçenek bana daha mantıklı geliyor çünkü hep bir akıllı saatim olsun istemişimdir, bu seçenekte hem saat hem de laptop var. Laptop çok iyi değil ama okulda bazen de oyunda iş görür.
Üçüncü seçenek te olabilir ama zaten hali hazırda iyi bir telefonum var tablete gerek yok bence.
Benim kararım emin olmamakla beraber ikinci seçenek, sizce hangisi?
İlk Seçenek;
- Kasa+monitör+klavye+fare
İkinci Seçenek;
- Akıllı saat+laptop
HUAWEI Online Mağaza | Güncel İndirimler, Kupon ve Kampanyalar
HUAWEI'nin telefon, saat, laptop ve tabletlerindeki güncel indirim ve özel kupon fırsatlarını keşfet. Vade farksız taksit avantajlarıyla hemen satın alın!
mshop.huawei.com
Huawei Matebook D 14 AMD Ryzen 7-3700U 8 GB 512 GB SSD 14" W10 Taşınabilir Bilgisayar + Çanta ve Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Huawei Matebook D 14 AMD Ryzen 7-3700U 8 GB 512 GB SSD 14" W10 Taşınabilir Bilgisayar + Çanta ve Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Üçüncü Seçenek;
- Akıllı saat+tablet
HUAWEI Online Mağaza | Güncel İndirimler, Kupon ve Kampanyalar
HUAWEI'nin telefon, saat, laptop ve tabletlerindeki güncel indirim ve özel kupon fırsatlarını keşfet. Vade farksız taksit avantajlarıyla hemen satın alın!
mshop.huawei.com
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili - Fiyatı, Yorumları
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Kendi fikrim şöyle;
İlk seçenek olmaz çünkü zaten monitör 2k klavye ve fare de 500 desek kasaya 5.5k kaldı. Ve bu piyasada bu paraya iyi bir kasa gelmiyor. O yüzden ben ilk seçeneği eledim.
İkinci seçenek bana daha mantıklı geliyor çünkü hep bir akıllı saatim olsun istemişimdir, bu seçenekte hem saat hem de laptop var. Laptop çok iyi değil ama okulda bazen de oyunda iş görür.
Üçüncü seçenek te olabilir ama zaten hali hazırda iyi bir telefonum var tablete gerek yok bence.
Benim kararım emin olmamakla beraber ikinci seçenek, sizce hangisi?