Neler Yeni

Bu Air Force 1 çakmamı

-RB-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut Rüzgar Beken
ergonomik mi bakterisel mi yoksa kemik gelişimiyle mi etkiler?
Çakma ayakkabılarda hava girişlerinin fonksiyonu olmuyor genelde. Taban kalitesi, kullanılan kumaş, deri kısacası ayakkabıyı oluşturan malzemelerin hepsi kalitesiz olduğu için ayak terlemesine yol açar. Ergonomi açısından da problem yaşayabilirsin. Uzun süre ayakta duruyorsan veya gün içerisinde yürüyorsan. Öğrencilik zamanımda bende mecbur kalıp almıştım oturduğum yerde bile rahatsız ediyordu beni.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Her yönden. Hem koku yapar. Hem mantar yapar hem ayağının ergonomisi bozulur. Rahat da olmaz ayağını ağrıtır. Ayrıca orijinalini 3 yıl giyiyorsan çakma en fazla 6 ayda çöp olur.
hiç nike'ım olmadı😢
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çakma ayakkabılarda hava girişlerinin fonksiyonu olmuyor genelde. Taban kalitesi, kullanılan kumaş, deri kısacası ayakkabıyı oluşturan malzemelerin hepsi kalitesiz olduğu için ayak terlemesine yol açar. Ergonomi açısından da problem yaşayabilirsin. Uzun süre ayakta duruyorsan veya gün içerisinde yürüyorsan. Öğrencilik zamanımda bende mecbur kalıp almıştım oturduğum yerde bile rahatsız ediyordu beni.
300tl ye o zaman daha iyi ayakkabılara yönelicem o zaman

-RB-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut Rüzgar Beken
hiç nike'ım olmadı😢
Mesaj otomatik birleştirildi:

300tl ye o zaman daha iyi ayakkabılara yönelicem o zaman
Adidas vs. bakabilirsin satıcısı Adidas olan ayakkabılar var 300-400 tl aralığında. Numarayı tutturursan tavsiye ederim.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
sonuç olarak ayakkabıyı aliyim mi yoksa başka ayakkabılaramı yöneliyim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Her yönden. Hem koku yapar. Hem mantar yapar hem ayağının ergonomisi bozulur. Rahat da olmaz ayağını ağrıtır. Ayrıca orijinalini 3 yıl giyiyorsan çakma en fazla 6 ayda çöp olur.
6 ayda çöp olmuyor böyle replikalar. Yine de fiyatları çok ve koku yapıyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

By_Acr

80+
Aynı ürünü ben de aldım şuanlık memnunum çakma gibi durmuyor kaliteli.

DeH$et

80+ Silver
Bence orjinal değildir. Bu fiyata daha başka ayakkabilar var. Çakma air forcelerle dolu her yer

Top Bottom