Bu Ayakkabının Modeli Nedir ?

Beyler kuzenim verdi orjinal miş.modeli ne .Bana olmadığı için satacağım ne kadar eder?
Nike Air Force 1 High modeli ancak hep replikasını gördüm bu modelin orijinalinin satıldığını görmedim.

1657393043707.png

Nasil anlarım oejinal olup olmadığıni
Satacak olursan stockx üzerinden ilan verebilirsin satıldığında şubelerine kargoluyosun orda orjinal olup olmadığına bakıyolar eğer orj ise satıcıya yolluyolar sanada parayı veriyolar ama sadece konrol hizmeti yok diye biliyorum

bende bu modelin sadece replika satıldıgını gördüm orjinal olduguna dair bilgim yok ayakkabı fişi varsa sorabilirsiniz ayrıca içindeki etiketi olsun dış kabı olsun anlaşılır onu bilgili birine sorabilirsiniz
Satacak olursan stockx üzerinden ilan verebilirsin satıldığında şubelerine kargoluyosun orda orjinal olup olmadığına bakıyolar eğer orj ise satıcıya yolluyolar sanada parayı veriyolar ama sadece konrol hizmeti yok diye biliyorum
Ben bunun orjinal.olup olmadığını öğreneyim eğer orjinalse satarım Orjinal değilse birine veririm.

kumaş kesiminde çok fazla pürüz ve düzensizlik görüyorum. Modelinden veya aşınmasından mı kaynaklı emin değilim ancak orjinal olmayabilir.

Nasil anlarım oejinal olup olmadığıni
Stockx sitesinde buldum ancak fiyatı $345 muhtemelen seninki orijinal değil çünkü kimse kimseye bu kadar pahalı ayakkabı hediye etmez. Ayrıca içinin malzeme kalitesi kötü gözüküyor.

Stockx sitesinde buldum ancak fiyatı $345 muhtemelen seninki orijinal değil çünkü kimse kimseye bu kadar pahalı ayakkabı hediye etmez. Ayrıca içinin malzeme kalitesi kötü gözüküyor.

Ne gibi testler yapmam gerek anlamam için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi testler yapmam gerek anlamam için.
Ben ce de Orjinal değil gibi bana neden bu kadar iyi ayakkabı versin ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,005
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri