O zaman kaldır o profil fotoğrafınıforum siyasilerden bahsetmek yasak dostum
Ben konu yazmadım Tayyip ppsi yazdım kızma küççük koyunBurada bahsettiğim şey ne senin takıldığın şeye bak istediğim adamın resmini koyarım işine bak
Evet dostum , HZ Muhammed peygamberimizin adı 3 kutsal kitaptada geçerlidir son uyarıcı olarak incilde ahmed olarak geçer adı . Peygamberimiz kendisini şöyle tarif edermiş : " Ben İkindi vaktinin peygamberiyim " bu demesinin sebebi kıyametin akşam kopacak olması burada peygamberimiz bize misal veriyor akşam namazı ile ikindi namazı arasın 3-3.5 saat vardır peygamberimiz kıyamete olan yakınlığın misalini yapıyor 3 saat nedir ki ?Dostum teker teker okudum.
Ne güzel yazmışsın.
Ayetlerin bilimsel açıklamalarını belirtmişsin.
Fakat başta en büyük kıyamet alameti geldi demişsin.
Ve bu alametin peygamber olduğunu belirtmişsin.
Bu anlattıkların ile bu ne alaka yani?
Dostum clickbait demişsin belki doğru ama benim buradan bir çıkarım yok amacım bütün kardeşlerimin yazdıklarımı okuması elimden geldiğinde insana iman konusunda yardımcı olmak isterimNedir bu şimdi? Başlığı gören tıklasın çok önemli yazmışsınız bir de. Ben de kabloları yanlış bağladınız da sistemde bir parça yandı sandım. Clickbait yapan youtuberlara kızarsınız, bunun ne farkı var acaba?
Zaten Dinler ile ilgili konular daha fazla ilgi görüyor.Dostum clickbait demişsin belki doğru ama benim buradan bir çıkarım yok amacım bütün kardeşlerimin yazdıklarımı okuması elimden geldiğinde insana iman konusunda yardımcı olmak isterim
Bu sözler çok hoşuma gitti bu arada .HZ Muhammed peygamberimizin adı 3 kutsal kitaptada geçerlidir son uyarıcı olarak incilde ahmed olarak geçer adı . Peygamberimiz kendisini şöyle tarif edermiş : " Ben İkindi vaktinin peygamberiyim " bu demesinin sebebi kıyametin akşam kopacak olması burada peygamberimiz bize misal veriyor akşam namazı ile ikindi namazı arasın 3-3.5 saat vardır peygamberimiz kıyamete olan yakınlığın misalini yapıyor 3 saat nedir ki ?
Tamam ama peygamber niye kıyamet alameti oluyor?Evet dostum , HZ Muhammed peygamberimizin adı 3 kutsal kitaptada geçerlidir son uyarıcı olarak incilde ahmed olarak geçer adı . Peygamberimiz kendisini şöyle tarif edermiş : " Ben İkindi vaktinin peygamberiyim " bu demesinin sebebi kıyametin akşam kopacak olması burada peygamberimiz bize misal veriyor akşam namazı ile ikindi namazı arasın 3-3.5 saat vardır peygamberimiz kıyamete olan yakınlığın misalini yapıyor 3 saat nedir ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum clickbait demişsin belki doğru ama benim buradan bir çıkarım yok amacım bütün kardeşlerimin yazdıklarımı okuması elimden geldiğinde insana iman konusunda yardımcı olmak isterim