Neler Yeni

Bu başlığı gören lütfen tıklasın çok önemli !

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ne yazıyo burda?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dostum teker teker okudum.
Ne güzel yazmışsın.
Ayetlerin bilimsel açıklamalarını belirtmişsin.
Fakat başta en büyük kıyamet alameti geldi demişsin.
Ve bu alametin peygamber olduğunu belirtmişsin.
Bu anlattıkların ile bu ne alaka yani?

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Nedir bu şimdi? Başlığı gören tıklasın çok önemli yazmışsınız bir de. Ben de kabloları yanlış bağladınız da sistemde bir parça yandı sandım. Clickbait yapan youtuberlara kızarsınız, bunun ne farkı var acaba?

CppDozer

80+
Dostum teker teker okudum.
Ne güzel yazmışsın.
Ayetlerin bilimsel açıklamalarını belirtmişsin.
Fakat başta en büyük kıyamet alameti geldi demişsin.
Ve bu alametin peygamber olduğunu belirtmişsin.
Bu anlattıkların ile bu ne alaka yani?
Evet dostum , HZ Muhammed peygamberimizin adı 3 kutsal kitaptada geçerlidir son uyarıcı olarak incilde ahmed olarak geçer adı . Peygamberimiz kendisini şöyle tarif edermiş : " Ben İkindi vaktinin peygamberiyim " bu demesinin sebebi kıyametin akşam kopacak olması burada peygamberimiz bize misal veriyor akşam namazı ile ikindi namazı arasın 3-3.5 saat vardır peygamberimiz kıyamete olan yakınlığın misalini yapıyor 3 saat nedir ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedir bu şimdi? Başlığı gören tıklasın çok önemli yazmışsınız bir de. Ben de kabloları yanlış bağladınız da sistemde bir parça yandı sandım. Clickbait yapan youtuberlara kızarsınız, bunun ne farkı var acaba?
Dostum clickbait demişsin belki doğru ama benim buradan bir çıkarım yok amacım bütün kardeşlerimin yazdıklarımı okuması elimden geldiğinde insana iman konusunda yardımcı olmak isterim

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Okumaya üşendim moodum bu

Ekler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    23.5 KB · Hit: 47

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Dostum clickbait demişsin belki doğru ama benim buradan bir çıkarım yok amacım bütün kardeşlerimin yazdıklarımı okuması elimden geldiğinde insana iman konusunda yardımcı olmak isterim
Zaten Dinler ile ilgili konular daha fazla ilgi görüyor.
HZ Muhammed peygamberimizin adı 3 kutsal kitaptada geçerlidir son uyarıcı olarak incilde ahmed olarak geçer adı . Peygamberimiz kendisini şöyle tarif edermiş : " Ben İkindi vaktinin peygamberiyim " bu demesinin sebebi kıyametin akşam kopacak olması burada peygamberimiz bize misal veriyor akşam namazı ile ikindi namazı arasın 3-3.5 saat vardır peygamberimiz kıyamete olan yakınlığın misalini yapıyor 3 saat nedir ki ?
Bu sözler çok hoşuma gitti bu arada :).

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Evet dostum , HZ Muhammed peygamberimizin adı 3 kutsal kitaptada geçerlidir son uyarıcı olarak incilde ahmed olarak geçer adı . Peygamberimiz kendisini şöyle tarif edermiş : " Ben İkindi vaktinin peygamberiyim " bu demesinin sebebi kıyametin akşam kopacak olması burada peygamberimiz bize misal veriyor akşam namazı ile ikindi namazı arasın 3-3.5 saat vardır peygamberimiz kıyamete olan yakınlığın misalini yapıyor 3 saat nedir ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam ama peygamber niye kıyamet alameti oluyor?
Kıyamete 3 saat kala dünyaya gelip gösterecek mi?
Alamet; bir şeyin göstergesi olan, belirli iz demektir.
Mesela güneşin batıdan doğması bunu görünce anlayacağız.
Bize gösterecek zamanın geldiğini.
Peygamber nasıl alamet oluyor, bize gösterecek mi?
Kaldı ki anlattığın şeyler ile bunun alakası ne?

Top Bottom