Neler Yeni

BU BİLGİSAYAR İYİ Mİ

Peki hocam senin daha iyi mi sistem tavsiyen olur mu bu fiyatlarda

Sistem güzel ama pahalı geldi. Parçaları ayrı ayrı alsan yine aynı paraya geliyor.

Bu sistemi bu haliyle alsam sorun yaşar mıyım yoksa özelleştirme yapmalı mıyım
Gayet iyi sistem 3 gün önce bende bu sistemi aldım gayet memnum psu yu kafana takma ilerde değiştirirsin işlemci boştayken 55 56 derece oyundayken 70 73 derece geçmiyor
Ekran kartı boştayken 54 55 derece oyundayken 60 ı geçmiyor gayet iyi bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa böyle ön tarafı iç tarafı iç tarafını flash ile çektim yoksa içi deki rgb den bisi görünmüyodu

Pardon hocam gönderilmiyor resim

Son düzenleme:
Gayet iyi sistem 3 gün önce bende bu sistemi aldım gayet memnum psu yu kafana takma ilerde değiştirirsin işlemci boştayken 55 56 derece oyundayken 70 73 derece geçmiyor
Ekran kartı boştayken 54 55 derece oyundayken 60 ı geçmiyor gayet iyi bana göre

Kasa böyle ön tarafı iç tarafı iç tarafını flash ile çektim yoksa içi deki rgb den bisi görünmüyodu
Hocam peki anakart falan sıkıntı yaratır mı sence asrock hiç güven vermiyor aynı şekilde ram markasını da hiç duymadım

paran varsa attığımı al ilerde psu değiştirmekle uğraşma.

Hocam 1-2 bin tl sorun değil Allah'a şükür çalışıyoruz paramızı kazanıyoruz ama bana sistemi dayım alacak ödemeyi ben yapacam kredi kartım olmadığı için kendiside biraz dikkat ediyor internetten alışveriş yaparken vatan güven veriyor diye bu sistemi alacağım gibime geliyor ama umarım pişman olmam psu değiştirmekle falan da uğraşmak istemiyorum açıkçası inşallah sorun yaratmaz

Hocam 1-2 bin tl sorun değil Allah'a şükür çalışıyoruz paramızı kazanıyoruz ama bana sistemi dayım alacak ödemeyi ben yapacam kredi kartım olmadığı için kendiside biraz dikkat ediyor internetten alışveriş yaparken vatan güven veriyor diye bu sistemi alacağım gibime geliyor ama umarım pişman olmam psu değiştirmekle falan da uğraşmak istemiyorum açıkçası inşallah sorun yaratmaz
Psu uzun süre götürür seni

Bu sistemi bu haliyle alsam sorun yaşar mıyım yoksa özelleştirme yapmalı mıyım
En ucuz 1 TB SSD'yi seçip satın alabilirsin, onun dışında özelleştirme yapmana gerek yok. Sistemin tek sıkıntısı güç kaynağının güvenilmez olması. Diğer seçenekler de aşırı pahalı. Sistemi biraz kullanır sonra yeni bir güç kaynağı alır takarsın kafan rahat etsin diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,795
Üyeler
173,071
Son üye
xxan.4
Geri