Bu Bilgisayar Nasıl?

Csgo oynatır. Valorant sanmıyorum. Csgo da da en düşük ayarlara alırsın herşeyden kısarsın. Bütçeni arttırma şansın olsaydı 2. el sistem önerirdim.
Yaklaşık 6 ay sonra 15k değerinde sistem toplayacağım amacım yazın zaman geçirmek işden geldiğim zaman 6 ay sonra ztn satarım gider.
Beni götürsün yeter csgo ve lol de kasmadan oynatır mı? Tahminî kaç fps verir 550 ti lı sistem ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayar sorun çıkarabilir çünkü eskiden elimde ıpxsb-h61 anakarta sahip bir casper PC vardı. casper dan doğru düzgün bir bios desteği bile yok yani ileride pcıe 3.0 bir ekran kartına geçersen sorun olabilir.
?

Yaklaşık 6 ay sonra 15k değerinde sistem toplayacağım amacım yazın zaman geçirmek işden geldiğim zaman 6 ay sonra ztn satarım gider.
Beni götürsün yeter csgo ve lol de kasmadan oynatır mı? Tahminî kaç fps verir 550 ti lı sistem ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?
Bunu alıcak biri varmıdır bilmem. Şimdi amd nin ryzen serisi dışında bi fikrim yok. Csgo işlemci odaklı bir oyun sonuçta lol de öyle galiba. Csgo oynarsında lol ü bilemem aga. İstersen al yada 6 boyunca intenet kafede takıl ( ucuz cs lol açan kötü pc li kafeden bahsettim) sonra iyi toplarsın pc ni.

Bunu alıcak biri varmıdır bilmem. Şimdi amd nin ryzen serisi dışında bi fikrim yok. Csgo işlemci odaklı bir oyun sonuçta lol de öyle galiba. Csgo oynarsında lol ü bilemem aga. İstersen al yada 6 boyunca intenet kafede takıl ( ucuz cs lol açan kötü PC li kafeden bahsettim) sonra iyi toplarsın PC ni.
Eyw tamam bakacam bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,678
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri