thaelien
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,038
tanesi 10 a geliyo bende bi alıp deneyim güzel görünüyor
Getir'de 10.99 TL.. Oradan al. Bunda bir de kargo mu bekleyeceksin?tanesi 10 a geliyo bende bi alıp deneyim güzel görünüyor
Hayatımda ilk defa görüyorumŞu çikolatanın tadı o kadar iyi ki bayılıyorum ama çevremden falan hiç kimsenin de yediğini görmüyorum. Bir tek ben mi seviyorum?
Alıntıyı görüntüle
bu daha mantıklıymışGetir'de 10.99 TL.. Oradan al. Bunda bir de kargo mu bekleyeceksin?
hayatımda şuana kadar yediğim en güzel çikolata 1-gofrik 2-alpelladır (ucuz olarak yani)Şu çikolatanın tadı o kadar iyi ki bayılıyorum ama çevremden falan hiç kimsenin de yediğini görmüyorum. Bir tek ben mi seviyorum?
Alıntıyı görüntüle
Gel bakayimBeni de etiketle la. Neden bilmiyom ama bana zaman ayırman hoşuma gidiyor. Are you okay?
nereden aldınız?hocam cidden mükemmelmiş tadı. 4'lüsünü aldım 27 TL'ye satılıyordu çok iyiymiş tadı. Babam çokonatın aynısı dedi ama bunda çok yoğun antep fıstığı tadı var teşekkürler önerdiğiniz için.
Normalde özellikle almaya gitmedim bim'e bişeyler almaya gitmiştim 2 tane kalmıştı orada şaşırdım bende orda görünce alayım dedimnereden aldınız?
Çokonatı 5'e katlar. Dediğiniz gibi antep fıstığı öne çıkıyor.Babam çokonatın aynısı dedi ama bunda çok yoğun antep fıstığı tadı var teşekkürler önerdiğiniz için.
Konuyu açtığın gün dedemlerde öğlen yemiştim tadı harika bu arada.Şu çikolatanın tadı o kadar iyi ki bayılıyorum ama çevremden falan hiç kimsenin de yediğini görmüyorum. Bir tek ben mi seviyorum?
Alıntıyı görüntüle