Bu akım korumalı priz çoklayıcı alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/hama-6-li-akim-koruma-prizi-2m-siyah.html alternatif olarak bu da olabilir
Son düzenleme:
Laptop için hocam zar zor aldık nolur nolmaz diyeHocam ben tunçmatiğin çoklu prizini kullanıyorum. Herhangi bir kaliteli marka alınabilir? Ama şu koruma olayı o kadar önemli bir şey değil sadece aşırı akım geldiğinde devre elektriği kesiyor. çoğunluğu aynı şekilde zaten
Hocam elbette korur. Hatta gayette iyi korumaya sahip fakat UPS gibi bir performans beklenemez. Laptoplarda aşırı voltta çok zarar görmüyor ama nolur nolmaz kullanılmalı.Laptop için hocam zar zor aldık nolur nolmaz diye
Hocam viko için önerebileceğiniz model var mıdır link atabilirmisinizMarka olrak viko öneririm ama pahalı gelirse hama iyi marka diye biliyorum
Burda daha ucuzHama HM.137311 6'LI Akım Korumalı Priz 2M Priz Fiyatı ve Özellikleri
Hama HM.137311 6'LI Akım Korumalı Priz 2M Priz fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Hama HM.137311 6'LI Akım Korumalı Priz 2M Priz en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com