GTA V, VALO , PUBG , RDR 2 oynayacağım max.Bu devirde 8 GB kart bile alınmazken 2 GB hiç alınmaz ancak giriş seviyesi oyunlar oynayacaksanız alınabilir. Ama yeni nesil zor. 2015-2016’da kalırsınız.
4 gb kart alıcam ama gtx 1050 daha iyi fps veriyor.Bu devirde 8 GB kart bile alınmazken 2 GB hiç alınmaz ancak giriş seviyesi oyunlar oynayacaksanız alınabilir. Ama yeni nesil zor. 2015-2016’da kalırsınız.
RDR 2 ve PUBG zor. Valo ve GTA V Olabilir.GTA V, VALO , PUBG , RDR 2 oynayacağım max.
rdr2 oynuyacağım max dediğin oyunGTA V, VALO , PUBG , RDR 2 oynayacağım max.
Post automatically merged:
4 gb kart alıcam ama gtx 1050 daha iyi fps veriyor.
rdr2 de cortlar gibiGTA V, VALO , PUBG , RDR 2 oynayacağım max.
Önemli olan aslında içindeki cip. HD7570’e bak mesela, 1 GB ama tas gibi. GB’de önemli ama 4Gb kalitesiz yerine 2 GB kaliteli iyidir. Valorant zaten 1,5GB falan kullanıyor.4 gb kart alıcam ama gtx 1050 daha iyi fps veriyor.
eheherdr2 oynuyacağım max dediğin oyun![]()
low profile zorunluluğum olmasa alacağım gtx 1050 ti ama lp leri 1.5k dan başlıyor benim bütçem 1.2kÖnemli olan aslında içindeki cip. HD7570’e bak mesela, 1 GB ama tas gibi. GB’de önemli ama 4Gb kalitesiz yerine 2 GB kaliteli iyidir. Valorant zaten 1,5GB falan kullanıyor.
1080 var midir o bütçede? Hala idare eder o kart.low profile zorunluluğum olmasa alacağım gtx 1050 ti ama lp leri 1.5k dan başlıyor benim bütçem 1.2k