Neler Yeni

bu evcil hayvanı nereden sahiplenebilirim ?

slmbnemıstık

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,199
2468482_810x458.jpg

evcil hayvan dediğim Çinçilla nereden sahiplenebilirim?

ya da nereden satın alabilirim_

çinçilla bulamazsın sadece mendebur lemurda var o da özel getirttirdi soyu tükenmekte ve yasal iznin olması gerekiyor diye biliyorum yani lemur da aslında evcil hayvan sahibi olmak için almadı koruma aile olarak aldı yani çiftleştirmek ve soyunu kurtarmak için aldı yetkilileri var sanırım bu işlerin onlarla konuşman gerekiyor

Hamster değil mi bu hocam

Hamster değil mi bu hocam
hamster değil kanka soyu tükenmekte olan Çinçilla bakıp çiftleştirmek istiyorum koruma aile olarak mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çinçilla bulamazsın sadece mendebur lemurda var o da özel getirttirdi soyu tükenmekte ve yasal iznin olması gerekiyor diye biliyorum yani lemur da aslında evcil hayvan sahibi olmak için almadı koruma aile olarak aldı yani çiftleştirmek ve soyunu kurtarmak için aldı yetkilileri var sanırım bu işlerin onlarla konuşman gerekiyor
yetkilileri nerede bulabilirim?

hamster değil kanka soyu tükenmekte olan Çinçilla bakıp çiftleştirmek istiyorum koruma aile olarak mesela

yetkilileri nerede bulabilirim?
yetkililer büyük ihtimal vermez ve nerden bulununcağını bilmiyorum

yani hamster alsan daha mantıklı olur bunu almak için izin çıkartabilieceğini sanmam

Bunların çiftlikleri oluyor diye biliyorum ordan sahiplenebiliyrosun
Sitenin güvenilir olduğuna dikkat et

Bunların çiftlikleri oluyor diye biliyorum ordan sahiplenebiliyrosun
Sitenin güvenilir olduğuna dikkat et
Hamster değil bu farklı bir cins. Çok korunaklı ailelere verirler sanmam vereceklerini. Zaten soyu tükeniyor

lemur internet üzerinden aldi

bunlarda internet üzerinden almişlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,876
Üyeler
173,086
Son üye
Lenix2