Bu fiyata alınır mı?

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Arkadaşlar sorum acil bin TL'ye turtle beach 600 gen 2 buldum sıfır kapalı kutu onu mu almak mantıklı yoksa 2500tl ye atk mercury mi? Aradaki fark çok fazla mı

Arkadaşlar sorum acil bin TL'ye turtle beach 600 gen 2 buldum sıfır kapalı kutu onu mu almak mantıklı yoksa 2500tl ye atk mercury mi? Aradaki fark çok fazla mı
size söylediğim gibi iyzico + parolpara ile atk cok daha mantıklı

size söylediğim gibi iyzico + parolpara ile atk cok daha mantıklı
turtle beach in ses kalitesini çok övüyorlar. Parolapara da kullanamıyorum 2100 civarına geliyor atk. Eğer çok aratmayacaksa turtle beach tercih etmek mantıklı geldi. Fps oyuncusu da değilim üzmesin yeter

turtle beach in ses kalitesini çok övüyorlar. Parolapara da kullanamıyorum 2100 civarına geliyor atk. Eğer çok aratmayacaksa turtle beach tercih etmek mantıklı geldi. Fps oyuncusu da değilim üzmesin yeter
yani hocam bana atk daha kaliteli geliyor tabii siz bilirsiniz

yani hocam bana atk daha kaliteli geliyor tabii siz bilirsiniz
atk daha kalitelidir zaten büyük ihtimal ancak bu da idare edecekse beni fazla para vermenin manası yok öğrenciyiz sonuçta

atk daha kalitelidir zaten büyük ihtimal ancak bu da idare edecekse beni fazla para vermenin manası yok öğrenciyiz sonuçta
hocam arada zaten 100 lira var bence atk alın geçin, kod girerseniz 100 liradan daha az hatta aradaki fark. Almışken kaliteli alın bence

hocam arada zaten 100 lira var bence atk alın geçin, kod girerseniz 100 liradan daha az hatta aradaki fark. Almışken kaliteli alın bence
1100 lira var hocam turtle beach 1000 lira

ha şimdi anladım kusura bakmayın hocam, yani tabii siz bilirsiniz ama ben alıcak olsam almışken iyisi olsun diyerek atk alırdım.
anladım mantıklı olan dediğiniz zaten ancak ses olarak tatmin edici düzeydeyse turtle beach tercih edesim var. Kullanan var mıdır acaba

Ben atk mercury kullanıyorum ama 1100₺ farka değer mi bilemedim turtle beach öneriliyordu baya

anladım mantıklı olan dediğiniz zaten ancak ses olarak tatmin edici düzeydeyse turtle beach tercih edesim var. Kullanan var mıdır acaba
yani hocam şimdi araştırdım turtle beach öneriliyor fakat bariz şekilde mercurynin sesi daha kaliteli

kaliteli felan değil kaliteli diyen daha önce kalıtelı bısey kullanmamıs ondan oyle dıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,060
Üyeler
183,211
Son üye
dr4winx
Geri