Neler Yeni

Bu gerçek bir virüs mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Onur Yücel
Arkadaşlar selamlar ablamın bilgisayrda devamlı böyle şeyler çıkıyor kaptıyosun yenisi kaptıyosun yenisi , fake diye düşünüyorum fakat mwbytestan taradım temiz çıktı. Nasıl kurtulabilirim
IMG_9666.jpeg

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Duman
Hayır, muhtemelen tarayıcına eklenti olarak eklenmiş, farklı bir tarayıcı veya tarayıcını komple kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar selamlar ablamın bilgisayrda devamlı böyle şeyler çıkıyor kaptıyosun yenisi kaptıyosun yenisi , fake diye düşünüyorum fakat mwbytestan taradım temiz çıktı. Nasıl kurtulabilirim
Alıntıyı görüntüle
yok be oltalama taktiği bu sakın basma 581358.coolicat.co diye bi site sana ne güvenlik sağlayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, muhtemelen tarayıcına eklenti olarak eklenmiş, farklı bir tarayıcı veya tarayıcını komple kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin
eklenti değil fishing taktiği bu bildirim atıyor sadece.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Duman
yok be oltalama taktiği bu sakın basma 581358.coolicat.co diye bi site sana ne güvenlik sağlayabilir.

Aynısı başıma geldiğinde tarayıcı değiştirdim bir daha çıkmamıştı

çözümü nedir peki?

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yunus Kocabay
Alıntıyı görüntüle
Hayır değil malwarebyts indirip tam tarama yapın. Zaten radyoaktif png yi görünce patladım bu ne hfjsjdjendudn

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evet ben de öyle düiünmüştüm tıklayınca direkt güvenlik lisansınız bitti ödeme yapın falan diyor 😂 ama nasıl kurtulacağımı bilemedim görev yöneticisinde de bilmediğim bir şey çalışmıyor arkada onlara da baktım

Hayır değil malwarebyts indirip tam tarama yapın. Zaten radyoaktif png yi görünce patladım bu ne hfjsjdjendudn
Hocam ordan taradım temiz çıktı şimdi detaylı tam tarama yapıcam

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
Asıl virüsü kaldır dersen virüs girecek...
löl

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aynısı başıma geldiğinde tarayıcı değiştirdim bir daha çıkmamıştı

çözümü nedir peki?
ayarlardan bildirimlerini kapatmak sitenin.

1- format at
2- bir daha antivirüs programı yükleme
antivirüs programı değil bu zaten bildirim sadece ordaki iki tuştan birine bastığı an direk virüsü alır çarpıdan kapamalı bildirimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Onur Yücel
ayarlardan bildirimlerini kapatmak sitenin.

antivirüs programı değil bu zaten bildirim sadece ordaki iki tuştan birine bastığı an direk virüsü alır çarpıdan kapamalı bildirimi
Bildirimleri kapadım evet de bu nerden geliyor onu anlamadım eklentilerde vs de bir şey yok.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bildirimleri kapadım evet de bu nerden geliyor onu anlamadım eklentilerde vs de bir şey yok.
bi siteden bir şey indireceği zaman linkten linke atarken bildirimleri aç tarzı şartlar koyarlar bazen çok korsan oyun indirdiğimden biliyorum mesela ben opera kullanıyorum ayarlardan bakabilirsin alta örnek bi resim bıraktım izin verilmeyen siteler gözüküyor.
1730480725633.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Onur Yücel
bi siteden bir şey indireceği zaman linkten linke atarken bildirimleri aç tarzı şartlar koyarlar bazen çok korsan oyun indirdiğimden biliyorum mesela ben opera kullanıyorum ayarlardan bakabilirsin alta örnek bi resim bıraktım izin verilmeyen siteler gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Hee anladım hocam peki diyelim o zokayı yedik bastık bildirime. Bu durumda nasıl yüklüyor virüsü sisteme

Top Bottom