bu iki sistemden hangisi

2. sistem daha iyi.
Post automatically merged:

Bütçeyi biraz daha arttırıp 2. sistemin işlemcisini 1600af, anakartını b450m-a pro max yaparsanız artınıza olur.

2. sistem daha iyi.

Bütçeyi biraz daha arttırıp 2. sistemin işlemcisini 1600af, anakartını b450m-a pro max yaparsanız artınıza olur.
sağolun yapmaya çalışacağım

2. daha iyi gibi geldi ileride yükseltmeler yapacağım

sağolun cs go valorant vb fps oyunlarıda iyi bir fps alırmıyım
alırsın alırsın ama arttırabiliyosan 2600 yapabilirsin işlemciyi çünkü cs valorant işlemci yüklü oyunlar

2. Sistemi alicaksan özelleştirme yerinden b450 bir anakart seç ve yapabilirsen ramleri 3200 MHz yap oc ile daha arttirirsin ve daha iyi performans verir
Bişey sormak istiyorum anakartın ramları kaç mhz ye kadar desteklediğini nasıl bakabilirim benim pcde 8gb ram 1600 mhz 2 slot var birisi boş. Boş olan yere 8 gh 3600 mhz ram alsam çalışır mı

2 çok daha iyi

Bişey sormak istiyorum anakartın ramları kaç mhz ye kadar desteklediğini nasıl bakabilirim benim pcde 8gb ram 1600 mhz 2 slot var birisi boş. Boş olan yere 8 gh 3600 mhz ram alsam çalışır mı
başka konu açın orda cevaplayalım

anakartın ne?

Gamegarajtaki sistemi 1600AF + b450 yaparak almanı öneririm. ryzenin gücü oc zaten hayırlı olsun

Gamegarajtaki sistemi 1600AF + b450 yaparak almanı öneririm. ryzenin gücü oc zaten hayırlı olsun

zaten öyle yapacağım cs go valorant gibi oyunlarda iyi bir fps alırım değil mi

Tabi ki alırsın valorant yüksek sistem isteyen bir oyun değil csgo da dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri