sağolun yapmaya çalışacağım2. sistem daha iyi.
Post automatically merged:
Bütçeyi biraz daha arttırıp 2. sistemin işlemcisini 1600af, anakartını b450m-a pro max yaparsanız artınıza olur.
alırsın alırsın ama arttırabiliyosan 2600 yapabilirsin işlemciyi çünkü cs valorant işlemci yüklü oyunlar2. daha iyi gibi geldi ileride yükseltmeler yapacağım
Post automatically merged:
sağolun cs go valorant vb fps oyunlarıda iyi bir fps alırmıyım
sağolun işlemciyi ryzen 5 2600 veya 1600 yapacamalırsın alırsın ama arttırabiliyosan 2600 yapabilirsin işlemciyi çünkü cs valorant işlemci yüklü oyunlar
tamamdır hayırlı olsun şimdidensağolun işlemciyi ryzen 5 2600 veya 1600 yapacam
teşekkür ederimtamamdır hayırlı olsun şimdiden
Bişey sormak istiyorum anakartın ramları kaç mhz ye kadar desteklediğini nasıl bakabilirim benim pcde 8gb ram 1600 mhz 2 slot var birisi boş. Boş olan yere 8 gh 3600 mhz ram alsam çalışır mı2. Sistemi alicaksan özelleştirme yerinden b450 bir anakart seç ve yapabilirsen ramleri 3200 MHz yap oc ile daha arttirirsin ve daha iyi performans verir
başka konu açın orda cevaplayalımBişey sormak istiyorum anakartın ramları kaç mhz ye kadar desteklediğini nasıl bakabilirim benim pcde 8gb ram 1600 mhz 2 slot var birisi boş. Boş olan yere 8 gh 3600 mhz ram alsam çalışır mı
anakartın ne?Bişey sormak istiyorum anakartın ramları kaç mhz ye kadar desteklediğini nasıl bakabilirim benim pcde 8gb ram 1600 mhz 2 slot var birisi boş. Boş olan yere 8 gh 3600 mhz ram alsam çalışır mı
zaten öyle yapacağım cs go valorant gibi oyunlarda iyi bir fps alırım değil miGamegarajtaki sistemi 1600AF + b450 yaparak almanı öneririm. ryzenin gücü oc zaten hayırlı olsun
tamamdır çok sağolunTabi ki alırsın valorant yüksek sistem isteyen bir oyun değil csgo da dahil.