Bu İnternet Alınır mı Dostlar?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,745
IMG_4059.webp

Biraz araştırdım ama en mantıklısı bu geldi, Türksat Kablonet Türk Telekom FTTH üzerinden veriyor 35Mbps hızı var 100TL farkla hız 100Mbps oluyor ama yapay zeka en ucuzunu al yeterse boşa fazla ödeme zaten istersen yükseltirsin dedi. Yine de almadan buraya sormak istedim alınır mı daha iyi alternatif var mı?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Millenicom var onu al 2 yıldır kullanıyorum memnunum

kablonet kullanıyorum gpon 1000e 125mbs olarak. Gpon olamayanları pek önermiyorlar.

kablonet kullanıyorum gpon 1000e 125mbs olarak. Gpon olamayanları pek önermiyorlar.
Bu Türk Telekom altyapısı direkt, kendi altyapısı değil ama fiber.

Normalde 1000e kadar hız seçeneği var ama Türk Telekom altyapısı olunca fazla fiyat çekiyor hepsi o yüzden düşük hızlara bakıyorum.

Habersiz zam yaptıklarını söyleyen çok yorum gördüm haklılık payı var mı?
Kesinlikle var birkaç ay önce başıma geldi, durduk yere 200 TL civarı zam yaptılar sonra binaya superonline geldi ona geçtim.

Keşke bize de gelse de kurtulsam şu Türk Telekomdan. Konunun başında attığım denenir mi sence?
Hiçbir fikrim yok yanlış yönlendirmeyim şimdi. Bende ilk kez fiber kullanıyorum ve şu an için memnunum superonline'dan. Senin soruna kullanan kişiler yorum yapsa daha iyi olur.

Alınır ama modemi pek iyi değil.Ayrıca 35mbps alma en az 75mpbs olsun.

Geri