bu ısıda bir şey olur mu?

Reaksiyon skoru
70
hocam merhabalar işlemcim ve anakartım bana fazlasıyla ısınıyor gibi geldi işlemci ryzen 5600 84 derece (full yükte) anakartım 67 bu değerler normal mi şu an kış bir de mersinde yaşıyorum yazın artar mı bu değerler sıvı soğutma şart mı?
1710448757945.png

Ekran karti gayet normal ama islemci suan için bile yüksek zaten stok fan yetersiz kalıyor o islemci için kule tipi sogutucu sart sivi sogutma gereksiz se-214xt kullanıyorum öneririm. Yada ag400 alabilirsin

hocam merhabalar işlemcim ve anakartım bana fazlasıyla ısınıyor gibi geldi işlemci ryzen 5600 84 derece (full yükte) anakartım 67 bu değerler normal mi şu an kış bir de mersinde yaşıyorum yazın artar mı bu değerler sıvı soğutma şart mı?
Alıntıyı görüntüle
Yazın o sıcaklıklar net artıcaktır sıvı soğutma olmasa bile kaliteli bi kule tipi soğutma almalısınız
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ag400-fiyati,50994444.html işinizi görecektir

Bana göre falz 75 geçmemesi lazım bence geçtıgı anda önlemini alırım ne olursa olsun..

Yazın o sıcaklıklar net artıcaktır sıvı soğutma olmasa bile kaliteli bi kule tipi soğutma almalısınız
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ag400-fiyati,50994444.html işinizi görecektir

bunu önerir misiniz hocam tahliye fanı da mevcut ama marka pek sağlam gelmedi

bunu önerir misiniz hocam tahliye fanı da mevcut ama marka pek sağlam gelmedi
Hocam marka benimde hoşuma gitmedi demezsem yalan olur rgbli bi ürün istiyorsanız eğer se214xt yada ag400 ARGB bakabilirsiniz Kasa olarak güzel kasaları var ancak soğutma konusunda net bi bilgim olmadığındanda net bi cevap veremeyeceğimdir

Hocam marka benimde hoşuma gitmedi demezsem yalan olur rgbli bi ürün istiyorsanız eğer se214xt yada ag400 ARGB bakabilirsiniz Kasa olarak güzel kasaları var ancak soğutma konusunda net bi bilgim olmadığındanda net bi cevap veremeyeceğimdir
rgb takıntım yok hocam sadece tahliye fanı da vardı ondan dolayı söyledim

Dediğim gibi net bi bilgim yok değerleri konusunda ondan dolayıda açık şekilde konuşamıyorum @HacıSOFU hocam alttaki linkteki ürün hakkında yorumunuz varmıdır?

Hocam 2 fanli olmasına bakmayın attığımız modeller gayet iş görür zaten aralarında ooyle aman aman fiyat farkida yok 1 kere alacaksınız bari kaliteli bilindik bisey alin derim

Dediğim gibi net bi bilgim yok değerleri konusunda ondan dolayıda açık şekilde konuşamıyorum @HacıSOFU hocam alttaki linkteki ürün hakkında yorumunuz varmıdır?
İş görür ama AG400 varken alınmaz o paraya

Geri