Explosion0909
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
bir kutuya bağlımı kablo fiber kablosu zaten attığınız kablo fakat yeni çekilmişse kutuya bağlanmamış olabilir bir altyapı sorgulatınSelamlar,
Turknet Vdsl kullanıyorum 50 55mbps download alıyorum. Ekte görseldeki kablo çekilmiş dairemin kapısına her Dairede var bu kablo fiber mi eger fiberse buna turknet içinde geçiş yapabiliyor muyum?
Kablodan ziyade binanın alt yapısını bir arat kanka eğer fiber varsa zaten o kablolar fiberindir o şekil bulabilirsin cevabı
bir kutuya bağlımı kablo fiber kablosu zaten attığınız kablo fakat yeni çekilmişse kutuya bağlanmamış olabilir bir altyapı sorgulatın
Tt'nin ben taaaaaaa......... 75 mbps VDSL internetimi 1 buçuk senedir önce 35 sonra 25 mbps düşürdu ve hiç stabil değil :/ fiber desen kafalarına göre çekiyorlar ölünce galiba gelecek fiber....Evet fiber kablosu, zaten bakır hat çekmezler artık sıfırdan.
Daha aktif olmaz o, 1 ay ile 6 ay arasında sürer genelde.Altyapı sorguladım turknet sitesinden vdsl hala yeni geldiği için sisteme mi girmediler acaba bilmiyorum ticket açıp sorayım çok teşekkürler
binanın girişinde nasıl bir kutu var acaba o çok önemli hangi firmanın geldiğiyle alakalıSelamlar,
Turknet Vdsl kullanıyorum 50 55mbps download alıyorum. Ekte görseldeki kablo çekilmiş dairemin kapısına her Dairede var bu kablo fiber mi eger fiberse buna turknet içinde geçiş yapabiliyor muyum?