Başvuruyu siz mi yaptınız ne kadar sürede kurdularMerhabalar Binaya böyle kablo çekip bırakmışlar Fiber olduğunu tahmin ediyorum ama emin olamadım Fiber ise süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı?
Fiber kablosu gibi duruyor.Merhabalar Binaya böyle kablo çekip bırakmışlar Fiber olduğunu tahmin ediyorum ama emin olamadım Fiber ise süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı?
Evet bizede aynısından çektiler türknettir belkiMerhabalar Binaya böyle kablo çekip bırakmışlar Fiber olduğunu tahmin ediyorum ama emin olamadım Fiber ise süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı?
8li/16lı OM2 kablosu. Broadcom lisans haklarına sahip olan ST kablolarıdır. 1 Gbit bağlantılar için kullanılır. Bu fiber kablosunu bölgeye bağlı olarak bazen TT ve superonline bağlıyor. Çoğunlukla Turknet kullanıyor. Servis sağlayıcılardan altyapı kontrolü yaparak durumu görebilirsiniz. Eğerki göremiyorsanız TT'ye 1 gbitlik başvuru yapın gelip kurulup yapmaya çalışırlarsa muhtemelen TTye aittir. Başvuru sonrası kuruluma geldiklerinde kurulum yaptırıp yaptırmamak size kalmış. İsterseniz bağlatmayabilirsiniz.Merhabalar Binaya böyle kablo çekip bırakmışlar Fiber olduğunu tahmin ediyorum ama emin olamadım Fiber ise süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı?
Bende bağlatmak istiyorum nerden talep oluşturuyoruz8li/16lı OM2 kablosu. Broadcom lisans haklarına sahip olan ST kablolarıdır. 1 Gbit bağlantılar için kullanılır. Bu fiber kablosunu bölgeye bağlı olarak bazen TT ve superonline bağlıyor. Çoğunlukla Turknet kullanıyor. Servis sağlayıcılardan altyapı kontrolü yaparak durumu görebilirsiniz. Eğerki göremiyorsanız TT'ye 1 gbitlik başvuru yapın gelip kurulup yapmaya çalışırlarsa muhtemelen TTye aittir. Başvuru sonrası kuruluma geldiklerinde kurulum yaptırıp yaptırmamak size kalmış. İsterseniz bağlatmayabilirsiniz.
Eğerki planlanan bir kurulum varsa belirledikleri tarihte kurarlar eğerki bölgenizde bir planlı çalışma yoksa malesef kurulum pek olası değil. Ailemin evinin olduğu yerde 9 yıldır dilekçeli kurulum bekliyoruz halen gelmedi. Her yıl çevredeki binalardan imza toplamamıza ve başvuru almamıza rağmen kurmuyorlar. Bölgenizdeki TT müdürlükleri yada diğer servis sağlayıcıları bu durumu bilir. Kesin bir yöntem önermem malesef pek mümkün değil. Bazıları 1 Gbit pakete başvurduğunda birkaç hafta içinde bile altyapı sahibi olabiliyor. Sizde 1 Gbitlik bir başvuruyu deneyebilirsiniz.Bende bağlatmak istiyorum nerden talep oluşturuyoruz
2 yıl önce fln 1 ay interneti kestiler fiber çekiyoruz diye bugün sorguladım fiber altyapı yokEğerki planlanan bir kurulum varsa belirledikleri tarihte kurarlar eğerki bölgenizde bir planlı çalışma yoksa malesef kurulum pek olası değil. Ailemin evinin olduğu yerde 9 yıldır dilekçeli kurulum bekliyoruz halen gelmedi. Her yıl çevredeki binalardan imza toplamamıza ve başvuru almamıza rağmen kurmuyorlar. Bölgenizdeki TT müdürlükleri yada diğer servis sağlayıcıları bu durumu bilir. Kesin bir yöntem önermem malesef pek mümkün değil. Bazıları 1 Gbit pakete başvurduğunda birkaç hafta içinde bile altyapı sahibi olabiliyor. Sizde 1 Gbitlik bir başvuruyu deneyebilirsiniz.
Eğerki planlanan bir kurulum varsa belirledikleri tarihte kurarlar eğerki bölgenizde bir planlı çalışma yoksa malesef kurulum pek olası değil. Ailemin evinin olduğu yerde 9 yıldır dilekçeli kurulum bekliyoruz halen gelmedi. Her yıl çevredeki binalardan imza toplamamıza ve başvuru almamıza rağmen kurmuyorlar. Bölgenizdeki TT müdürlükleri yada diğer servis sağlayıcıları bu durumu bilir. Kesin bir yöntem önermem malesef pek mümkün değil. Bazıları 1 Gbit pakete başvurduğunda birkaç hafta içinde bile altyapı sahibi olabiliyor. Sizde 1 Gbitlik bir başvuruyu deneyebilirsiniz.
2 yıl önce fln fiber kablo çekiyoruz diye 1 aya yakın interneti kestiler
Biraz önce fiber altyapı sorguladım fiber altyapısı yok görünüyor nasıl baglatabiliriz
TTden direk başvuru yapın. Eğerki sokağınıza fiber çekmişlerse kutu kurulumuna gelirler. Kutu kurulumu sonrası sizden sözleşme isterler o zaman kabul etmeyip başka bir servis sağlayıcıya geçebilirsiniz. Bu arada benim binamda bina içi kurulum yapmadılar. Bina içi kurulumu kendimiz elektrikçi bulup kurdurduk. Sizde de benzer durumlar yaşanabilir. Birçok kişi "daireme kadar bağlantıları yaptılar" diyor ama bizde bina içini kendimiz kurdurtmak zorunda kaldık.2 yıl önce fln 1 ay interneti kestiler fiber çekiyoruz diye bugün sorguladım fiber altyapı yok
Başvuruyu nerden yapıyorum evin 500 m aşağısı Türk Telekom genel merkeziTTden direk başvuru yapın. Eğerki sokağınıza fiber çekmişlerse kutu kurulumuna gelirler. Kutu kurulumu sonrası sizden sözleşme isterler o zaman kabul etmeyip başka bir servis sağlayıcıya geçebilirsiniz. Bu arada benim binamda bina içi kurulum yapmadılar. Bina içi kurulumu kendimiz elektrikçi bulup kurdurduk. Sizde de benzer durumlar yaşanabilir. Birçok kişi "daireme kadar bağlantıları yaptılar" diyor ama bizde bina içini kendimiz kurdurtmak zorunda kaldık.
Turk telekomun web sitesinden direk başvuru yapın. Sizi bir temsilci arayacaktır. Ben başvuru yaptığımda bu şekilde yapmıştım. Altyapı sorgulamarında diğer sitelerde çıkmıyordu. Şuan durum nedir bilmiyorum. Yaklaşık 6 yıldır TTden kullanıyorum bu şekilde. Bir değişiklik yapmadılarsa sizde de bu şekilde bir süreç ilerleyecektir.Başvuruyu nerden yapıyorum evin 500 m aşağısı Türk Telekom genel merkezi
Hangi sağlayıcıya abone olayım fiberden SonraTurk telekomun web sitesinden direk başvuru yapın. Sizi bir temsilci arayacaktır. Ben başvuru yaptığımda bu şekilde yapmıştım. Altyapı sorgulamarında diğer sitelerde çıkmıyordu. Şuan durum nedir bilmiyorum. Yaklaşık 6 yıldır TTden kullanıyorum bu şekilde. Bir değişiklik yapmadılarsa sizde de bu şekilde bir süreç ilerleyec