Neler Yeni

BU KADAR IŞIK SIZMASI NORMALMİDİR

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bugün Asus destek hattıyla konuştum fotoğrafı gönderdim garantiye gönderirseniz işlem görmeden geri gelir ışık sızmasını kaldırmak mümkün değil diyorlar
ışık sızmasını kaldırmak mümkün değil zaten. değişim yapılmalı. ışık sızması normal bir şey değil, sorundur. ips glow değil ki bu. üretim hatası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
ışık sızmasını kaldırmak mümkün değil zaten. değişim yapılmalı. ışık sızması normal bir şey değil, sorundur. ips glow değil ki bu. üretim hatası.
Hiç bir şey yapmadan geri gönderirlerse 1 ay beklediğimede değmez ne yapsam bilemedim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hiç bir şey yapmadan geri gönderirlerse 1 ay beklediğimede değmez ne yapsam bilemedim
ben senin yerinde olsam asusla uğraşırım. gerçekten servis konusunda çok zayıflar. bozuk anakartı değiştirtmek için 2-3 ay uğraştım. idarelik bir monitör bulabilirsen, garantiye gönder, sorun yok diye geri gönderirlerse tüketici hakem heyetine gidersin. bu bir sorundur ve sorunumu çözmüyorlar diye.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Dostum bendede bunun gibi ama bu kadar fazla değil valla ben uğraşamadım göndermeye çok da rahatsız olmuyorum.Karar senin ama seninki harbiden biraz fazla yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Dostum bendede bunun gibi ama bu kadar fazla değil valla ben uğraşamadım göndermeye çok da rahatsız olmuyorum.Karar senin ama seninki harbiden biraz fazla yani.
Sabahları oynarken pek görünmüyor da geceleri sıkıntı işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben senin yerinde olsam asusla uğraşırım. gerçekten servis konusunda çok zayıflar. bozuk anakartı değiştirtmek için 2-3 ay uğraştım. idarelik bir monitör bulabilirsen, garantiye gönder, sorun yok diye geri gönderirlerse tüketici hakem heyetine gidersin. bu bir sorundur ve sorunumu çözmüyorlar diye.
Kanka 2 3 ay uğraşmak istemiyorum işte böyle kullanmaya devam edesim var biliyorum çünkü göndersem aynı şekil geri gelecek iade etsem indirimde aldım o paraya aynı monitörü bidaha alamam

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Asus tuf VG249q1r modeli monitör aldım 1 hafta olmamıştır alalı ışık sızması IPS ekranlarda normal diye biliyorum ama görselde olduğu gibi çok geldi gözüme normalmidir bu kadar ışık sızması
Vov tehlike. Gönder garantiye kanka çok fazla üsttekiler.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
gönderin hocam o zaman biraz sinir bozucu bi olay neden bu benim başıma geliyor diyorsunuz ama yapcak bir şey yok.İlk aldığım monitör de ölü piksel çıkmıştı çok uğraştırdı beni ordan biliyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka 2 3 ay uğraşmak istemiyorum işte böyle kullanmaya devam edesim var biliyorum çünkü göndersem aynı şekil geri gelecek iade etsem indirimde aldım o paraya aynı monitörü bidaha alamam
rahatsız etmiyorsa, rahatsız etse de üşeniyorsan yapacak bir şey yok. böyle kullan. ben 1 dakika durmazdım. çok rahatsız edici. ips glow bile rahatsız ediyor beni, bunu düşünemiyorum bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
gönderin hocam o zaman biraz sinir bozucu bi olay neden bu benim başıma geliyor diyorsunuz ama yapcak bir şey yok.İlk aldığım monitör de ölü piksel çıkmıştı çok uğraştırdı beni ordan biliyorum.
Bugün yine bakayım ne kadar rahatsız ettiğine ona göre gönderecem artık 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,244
Üyeler
166,504
Son üye
zetws
Top Bottom