BU KADAR IŞIK SIZMASI NORMALMİDİR

Bugün Asus destek hattıyla konuştum fotoğrafı gönderdim garantiye gönderirseniz işlem görmeden geri gelir ışık sızmasını kaldırmak mümkün değil diyorlar
ışık sızmasını kaldırmak mümkün değil zaten. değişim yapılmalı. ışık sızması normal bir şey değil, sorundur. ips glow değil ki bu. üretim hatası.

Hiç bir şey yapmadan geri gönderirlerse 1 ay beklediğimede değmez ne yapsam bilemedim
ben senin yerinde olsam asusla uğraşırım. gerçekten servis konusunda çok zayıflar. bozuk anakartı değiştirtmek için 2-3 ay uğraştım. idarelik bir monitör bulabilirsen, garantiye gönder, sorun yok diye geri gönderirlerse tüketici hakem heyetine gidersin. bu bir sorundur ve sorunumu çözmüyorlar diye.

Dostum bendede bunun gibi ama bu kadar fazla değil valla ben uğraşamadım göndermeye çok da rahatsız olmuyorum.Karar senin ama seninki harbiden biraz fazla yani.

Dostum bendede bunun gibi ama bu kadar fazla değil valla ben uğraşamadım göndermeye çok da rahatsız olmuyorum.Karar senin ama seninki harbiden biraz fazla yani.
Sabahları oynarken pek görünmüyor da geceleri sıkıntı işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben senin yerinde olsam asusla uğraşırım. gerçekten servis konusunda çok zayıflar. bozuk anakartı değiştirtmek için 2-3 ay uğraştım. idarelik bir monitör bulabilirsen, garantiye gönder, sorun yok diye geri gönderirlerse tüketici hakem heyetine gidersin. bu bir sorundur ve sorunumu çözmüyorlar diye.
Kanka 2 3 ay uğraşmak istemiyorum işte böyle kullanmaya devam edesim var biliyorum çünkü göndersem aynı şekil geri gelecek iade etsem indirimde aldım o paraya aynı monitörü bidaha alamam

Asus tuf VG249q1r modeli monitör aldım 1 hafta olmamıştır alalı ışık sızması IPS ekranlarda normal diye biliyorum ama görselde olduğu gibi çok geldi gözüme normalmidir bu kadar ışık sızması
Vov tehlike. Gönder garantiye kanka çok fazla üsttekiler.

Sabahları oynarken pek görünmüyor da geceleri sıkıntı işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka 2 3 ay uğraşmak istemiyorum işte böyle kullanmaya devam edesim var biliyorum çünkü göndersem aynı şekil geri gelecek iade etsem indirimde aldım o paraya aynı monitörü bidaha alamam
rahatsız etmiyorsa, rahatsız etse de üşeniyorsan yapacak bir şey yok. böyle kullan. ben 1 dakika durmazdım. çok rahatsız edici. ips glow bile rahatsız ediyor beni, bunu düşünemiyorum bile.

Geri