Neler Yeni

BU KADAR IŞIK SIZMASI NORMALMİDİR

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Asus tuf VG249q1r modeli monitör aldım 1 hafta olmamıştır alalı ışık sızması IPS ekranlarda normal diye biliyorum ama görselde olduğu gibi çok geldi gözüme normalmidir bu kadar ışık sızması

Ekler

• IMG_20210916_010838.jpg
    IMG_20210916_010838.jpg
    2 MB · Hit: 363

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Asus tuf VG249q1r modeli monitör aldım 1 hafta olmamıştır alalı ışık sızması IPS ekranlarda normal diye biliyorum ama görselde olduğu gibi çok geldi gözüme normalmidir bu kadar ışık sızması
sağ ve sol alt köşedekiler normal. üsttekiler garanti dahilinde sorun teşkil edecek kadar büyük ışık sızmaları.

EmreTRk

80+ Bronze
Çerçeveye bastırın.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Normal değil üst taraftakiler.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Işık sızmaları fotoğraf çekerken çok daha fazla gözüküyor siz ne kadar görüyorsunuz bilgisayar kullanırken sizi rahatsız ediyor mu o önemli evet İPS panel ekranlarda ışık sızmaları olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işık sızmaları fotoğraf çekerken çok daha fazla gözüküyor siz ne kadar görüyorsunuz bilgisayar kullanırken sizi rahatsız ediyor mu o önemli evet İPS panel ekranlarda ışık sızmaları olur.
Üstekiler karanlık oyunlarda rahatsız ediyor alttakiler çok belli olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çerçeveye bastırın.
Yaptım bir şey değişmedi

sağ ve sol alt köşedekiler normal. üsttekiler garanti dahilinde sorun teşkil edecek kadar büyük ışık sızmaları.
Garantiye göndermelimiyim yada değişim talebi

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
resimde göründüğü gibiyse bence fazla, değişim imkanı var ise; bence değiştirin hatta imkan varsa test ederek almak daha sağlıklı olacaktır...

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Yaptım bir şey değişmedi

Seni rahatsız edecek düzeyde ise evet garantiye göndermelisin bende de ışık sızması var ama sadece bilgisayar açılırken görüyorum o ışık sızmasını köşelerde daha sonra sorun teşkil etmediği için kullanıyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Yaptım bir şey değişmedi

üsttekiler ışık sızması, alttakiler ips glow gibi duruyor. garantiye gönderirsen üstteki ışık sızmaları garanti kapsamına giriyor. tabi firma nasıl değerlendirir bilmiyorum ama çok bariz ışık sızması üsttekiler. bence garantiye gönderin.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,417
İsim
Diyarhan
Işık sızması olduğunu bilmesem oyunun giriş ekranı efekti sanarım. Üsttekiler acayip fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
üsttekiler ışık sızması, alttakiler ips glow gibi duruyor. garantiye gönderirsen üstteki ışık sızmaları garanti kapsamına giriyor. tabi firma nasıl değerlendirir bilmiyorum ama çok bariz ışık sızması üsttekiler. bence garantiye gönderin.
Bugün Asus destek hattıyla konuştum fotoğrafı gönderdim garantiye gönderirseniz işlem görmeden geri gelir ışık sızmasını kaldırmak mümkün değil diyorlar

Top Bottom