Yardım Bu kalvye alınır mı ?

Bilemedim ki hocam mekanik hisli bu klavye gerçek mekanik değil. fiyat çok değil ama istersen tercih edebilirsin.

Razer ornatada olabilir hatta daha ucuzmuş onada bir bak bu fiyatlarda bu 2sinden iyisine zor denk gelirsin.

Hocam kendiniz kullanıyor musunuz acaba , almayı düşünüyorum,kronik sorunları olduğunu duydum
7 ay boyunca kullandım sonrasında kablosuz klavyeye döndüm kablolu olduğundan ama 7 ay boyunca bir problemle karşılaşmadım baya rahattı özellikle bilek desteğinin baya + sı vardı klavye üstünde benim sırf dönme sebebim ışıkların gözlerimi yorması evet biliyorum kapatılabiliyor ama niye böyle bi klavye almışken kapatayım diye düşünmem birde oyunlarımı dualshock tan oynadığım için büyük klavyeye gerek kalmamasından

7 ay boyunca kullandım sonrasında kablosuz klavyeye döndüm kablolu olduğundan ama 7 ay boyunca bir problemle karşılaşmadım baya rahattı özellikle bilek desteğinin baya + sı vardı klavye üstünde benim sırf dönme sebebim ışıkların gözlerimi yorması evet biliyorum kapatılabiliyor ama niye böyle bi klavye almışken kapatayım diye düşünmem birde oyunlarımı dualshock tan oynadığım için büyük klavyeye gerek kalmamasından
Yanıtın için teşekkürler, anladığım parasını hakeden bir klavye

Son düzenleme:
Geri