Bu kasa için önereceğiniz fan

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,612
Dostlar selam bu foto eski şu anda 3060ti gaming oc taktım ve kasa önde tek fan arkada tek fan olduğu için havaya almakta epey zorlanıyor planım öndeki yukarı ve orta kısmın önündeki kapalı yeri matkapla küçük küçük bir sürü delikle açıp hava girmesini sağlamak kasanın diğer iki fanı molex yani bu yeni fanlarda molex olmalı rgb istemiyorum klasik düz güzel hava çekişi sağlayabilecek molex fan önerilerinizi bekliyorum @shankar1 @Mehmet Yılmaz

Ekler

• IMG_2508.webp
    IMG_2508.webp
    388.2 KB · Hit: 43
Dostlar selam bu foto eski şu anda 3060ti gaming oc taktım ve kasa önde tek fan arkada tek fan olduğu için havaya almakta epey zorlanıyor planım öndeki yukarı ve orta kısmın önündeki kapalı yeri matkapla küçük küçük bir sürü delikle açıp hava girmesini sağlamak kasanın diğer iki fanı molex yani bu yeni fanlarda molex olmalı rgb istemiyorum klasik düz güzel hava çekişi sağlayabilecek molex fan önerilerinizi bekliyorum @shankar1 @Mehmet Yılmaz
Kasada 5600 işlemci ve dark x123 kule fan var macunda orta şeker bir ürün işlemci çok kolay oyunlar 80 oluyor hava akışı çok kötü önde tek fan olduğundan

Kasayı değişmeye ne dersin:D
Biraz çılgınca olacak

O da bi ihtimal hocam ama ucuza fan çözüp yapacağım onunla uğraşacak zamanım çok yok
Bu fanlarda benim bildiğim 1.5k falan tutmuyormu? Yoksa şu rampage gibi olan 300-400lükler mi lazım

Bu fanlarda benim bildiğim 1.5k falan tutmuyormu? Yoksa şu rampage gibi olan 300-400lükler mi lazım
Yok hocam ya düz hava çeksin yeter 12cm olacak işte klasik molex olmalı bukadar imkansız 1buçuk tutması

Yok hocam ya düz hava çeksin yeter 12cm olacak işte klasik molex olmalı bukadar imkansız 1buçuk tutması
ARGB fakan delisi değilsen ikinci elden çok rahat çözersin ucuza fan. Ben 100 e vermiştim gigabyte sys fandan alan renksiz 2014 ten kalma fanla darkın rainbowunu.

He ışık olsun diyorsanda dark rainbow fanları hb de 100 falandı en son.

ARGB fakan delisi değilsen ikinci elden çok rahat çözersin ucuza fan. Ben 100 e vermiştim gigabyte sys fandan alan renksiz 2014 ten kalma fanla darkın rainbowunu.

He ışık olsun diyorsanda dark rainbow fanları hb de 100 falandı en son.
Yok hocam rgb istemiyorum bi de 2 tane olacak dümdüz siyah molex olacak diğer fanlarla bağlayacam

Hocam rgb olsun en azından onu alın ki o adamakıllı bir ürün. Rgb olmayan ürünler trendyolda baktım yorumları kötü yansanayi mallar.
Anladım hocam sağ olun bilgisayarcıya da soracağım bi arctic rgb siz bir model vardı iyidir o bence

Geri