Elimde bu kasa var sizce soğutması iyi mi ileride rx2060süper ya da rx5700 xt almayı düşünüyorum serin serin çalıştırır mı ?Yoksa kasada da mı upgradeye gitmeliyim?
Daha iyi kasa alın hocam. 7k sistem toplayıp 300tl kasaya para verilmez.
Elimde bu kasa var sizce soğutması iyi mi ileride rx2060süper ya da rx5700 xt almayı düşünüyorum serin serin çalıştırır mı ?Yoksa kasada da mı upgradeye gitmeliyim?
Dostum elimdeki sistemi upgrade edicem kasa var elimde zaten onu da upragde etmeli miyim diye soruyorumDaha iyi kasa alın hocam. 7k sistem toplayıp 300tl kasaya para verilmez.
Adamın bütçesi nee, sen ne öneriyon
600-700 çıkabilirim en fazla ama daha uygunu daha iyi olur tabiAdamın bütçesi nee, sen ne öneriyon
Hem kaç defa söylicem ICUE 465X alınmaz! EGzoz fanı yok ve ön taraf tamımayla kapalı.
Dark Guardian veya bulabilirsen Dark Guardian Pro önerimdir.600-700 çıkabilirim en fazla ama daha uygunu daha iyi olur tabi
kasada da minimum bi dark guardian, ranker virgo gibi bir upgrade e gidilirse soğutmada daha başarılı sonuçlar alınacaktır.