Çözüldü✓ Bu Kasa Ve Psu Alınır Mı?

Aga ikisini bir arada koyanlar genelefe kaliteli malzeme kullanmıyo bence riske değmez tek al geç
Herhangi bir sorun yaşamam umarım kasaya 3 fanlı 7700 XT veya 7800 XT sığar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence 5000 TL gibi bir bütçe varken, ayrı ayrı satın almalısın.
Teşekkürler kasa ve psunun fiyatı artmazsa öyle yapıcam.

Herhangi bir sorun yaşamam umarım kasaya 3 fanlı 7700 XT veya 7800 XT sığar mı?
Sorun kasa boyutu değil, bundle halde olan kasalarda PSU genelde yüzeysel yazılır. (750W 80+) derler ama hangi marka, hangi verimlilik, ne kadar güvenli, hangi korumalar var pek bilinmez. Kağıt üzerinde 750w PSU'dur. Zaten genelde ucuza gelmesinin sebebi de budur. 3000 liralık kasaya 5000 liralık PSU koyup hayrına 4000'e satmıyorlar. Bu yüzden bütçen varken, güvenilir bir PSU tercih etmen daha iyi olacaktır.

pl750d hakkında bi bilgi var mı ? @yusuf7878
İç bileşenleri iyi değil ama performansı ve konnektör sayısı güzel.

İç bileşenleri aman aman iyi değil ama performansı güzel.
Hocam attığım PSU haricinde 3.000TL ve altı hangi psu'ları önerirsiniz ayrıca attığım kasanın ikiside iyi mi? fanları bilgisayardan kontrol edilebilir mi?

ayrıca attığım kasanın ikiside iyi mi? fanları bilgisayardan kontrol edilebilir mi?
Kasa konusunda dikkat etmen gerekenler;
- Boyutları mevcut bileşenleri desteklemeli.
- Kasanın dahili olarak min. 3 fan ile gelmesi.
- Mümkünse MESH, hava akışı düzgün olmalı.
- Malzeme kalitesi kabul edilebilir seviyede olmalı.

Bunun dışındaki şeyler ekstra denebilir. (ışığı renk değiştirmiş, değiştirmemiş vs. vs.)
Muhtemelen 1700-2500 TL arasında yukarıda saydığım özelliklerde boş kasalar bulabilirsin.

Hocam attığım PSU haricinde 3.000TL ve altı hangi psu'ları önerirsiniz
PSU konusunda da HP 850w buna bakabilirsin. ATX 3.1 -& PCIe Gen 5.1 destekli. Yani gelecekte bileşen upgrade yaptığında da seni kurtaracaktır. Yakın zamanda başka bir PSU ile sorun yaşarken satın aldığım ve memnun olduğum ürün. Daha önceden de 6 yıl kadar farklı bir HP modeli kullanmıştım. n11 fiyatı ufak bir güncellenmiş sanırım, sepete eklediğinde kupon çıkıyordu bakarsın güncel fiyatına. Ben kupon ile toplamda 3100 TL'ye almıştım.

alabilir valla bende c750 ile kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.

corsair 3000d alınabilir 1-2 eksiği var egzoz fan ve 360mm desteği. vg3400s te gayet iyi fakat alınacak 7800xt modeli önemli tabii ona göre sığar mı sığmaz mı emin oluruz.

Son düzenleme:
alabilir valla bende c750 ile kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.

corsair 3000d alınabilir 1-2 eksiği var egzoz fan ve 360mm desteği. vg3400s te gayet iyi fakat alınacak 7800xt modeli önemli tabii ona göre sığar mı sığmaz mı emin oluruz.
Hocam senin kasanın modeli ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,279
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri