Armutvelimon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
Bütçem bu kadar 350 TL falan bu klavye alınır mı? birde mavi switch sesi bir odadan diğer odaya gidermi başka klavyede önerebilirsiniz
Benimki zaten gamepower warlock Compact satip başka markaya geçicem gamenote bilindik marka bideHocam markayı hiç duymadım. Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama 100 daha koyup Gamepower ürünlerine bakabilirsiniz
Her gün yeni bilgi.Benimki zaten gamepower warlock Compact satip başka markaya geçicem gamenote bilindik marka bide
Hocam bu mebran ben FPS oyunları oynuyorum mebran biraz yavaş kalıyorHer gün yeni bilgi.Söyle bir şey buldum ilgilenirsen. https://www.gencergaming.com/redragon-dyaus-k509-rgb-kablolu-oyuncu-klavyesi?ref=akakce&v=1.70.2
Pardon ben Rudya'ya bakıcam diye Dyaus'a bakmışım. Onun fiyatı uçmuşHocam bu mebran ben FPS oyunları oynuyorum mebran biraz yavaş kalıyor
Nası gamepower öneriyosun ya bide 2 kişi beğenmiş asla alınmaz gamepowerHocam markayı hiç duymadım. Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama 100 daha koyup Gamepower ürünlerine bakabilirsiniz
Hocam markayı duymadığım için bildiğim fp markası olduğundan önerdim. Fp ürünleriyle ilgili fazla bilgim yok. Öğreniyorum ben de burada.Nası gamepower öneriyosun ya bide 2 kişi beğenmiş asla alınmaz gamepower
Tamam benlik sıkıntı yok ama tavsiyenizle biri alsa ona yazık olur.Hocam markayı duymadığım için bildiğim fp markası olduğundan önerdim. Fp ürünleriyle ilgili fazla bilgim yok. Öğreniyorum ben de burada.
Hocam bu klavye nasıldır gamenoteTamam benlik sıkıntı yok ama tavsiyenizle biri alsa ona yazık olur.
Zaten model belirtip alın demedim. Bakabilirsiniz dedim. Araştırma yapmak iyidir.Tamam benlik sıkıntı yok ama tavsiyenizle biri alsa ona yazık olur.
gamepower ürünlerini öneren bir forum üyesi mi sakodgdıjsagmsagdHocam markayı hiç duymadım. Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama 100 daha koyup Gamepower ürünlerine bakabilirsiniz