Armutvelimon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam adamın üzerine gitmene gerek yokgamepower ürünlerini öneren bir forum üyesi mi sakodgdıjsagmsagd
Hocam adamın üzerine gitmene gerek yokgamepower ürünlerini öneren bir forum üyesi mi sakodgdıjsagmsagd
illa ki kronik sorunları olur tavsiyem biraz daha bütçeyi arttırıp klavyenin ömrünü uzatmak olacaktır.Redragon klavyelerini beğeniyorum ve forumda önerenler de var.Gamepower ürünlerine bakmayın bile kullandığınız klavyeyi de değiştirin ben de ogre vardı tuşları basmıyordu bir arkadaşa sattım razer aldım çok memnunum.Hocam bu klavye nasıldır gamenote
Hocam warlock Compactı 280 sattım iyi yapmışmıyımilla ki kronik sorunları olur tavsiyem biraz daha bütçeyi arttırıp klavyenin ömrünü uzatmak olacaktır.Redragon klavyelerini beğeniyorum ve forumda önerenler de var.Gamepower ürünlerine bakmayın bile kullandığınız klavyeyi de değiştirin ben de ogre vardı tuşları basmıyordu bir arkadaşa sattım razer aldım çok memnunum.
ben bundan önce de warlock compact blue switch vardı 290a satmıştım iyiye satmışsınız arada bir zararınız olmamış.Ben 200ken aldım 290a sattım kaarım oldu.Hocam warlock Compactı 280 sattım iyi yapmışmıyım
Bende 200 Ken aldım peeki ne alabilirim hocamben bundan önce de warlock compact blue switch vardı 290a satmıştım iyiye satmışsınız arada bir zararınız olmamış.Ben 200ken aldım 290a sattım kaarım oldu.
warlock compact sattım ogre aldım sıkıntı yaşadım onu da satıp razer membrane aldım memnunum fakat siz illa ki mekanik arıyorsanız,kaliteli bir araştırma yaparak düzgün modeller bulup alabilirsiniz.Membrane aldığımdan beri çok mekanik klavye piyasasını takip etmedimBende 200 Ken aldım peeki ne alabilirim hocam
Çok ses çıkarırmıİndirimle 370 lere düşüyor
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bende var baya sesli klavye. Zaten blue switchÇok ses çıkarırmı
yok ya güzel ürünleri de vargamepower ürünlerini öneren bir forum üyesi mi sakodgdıjsagmsagd
Blue switchten az daha sessiz switchlerin seslerini bilmiyorsan yt ye yaz çıkarÇok ses çıkarırmı
Mesele başka bir odada olan birisi duyarmıBende var baya sesli klavye. Zaten blue switch
kanka mekanik klavye heralde çıkartcak sessiz mekanik istiyosan silent rede falan bakcanÇok ses çıkarırmı