Armutvelimon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum da başka odada oturan birisi duyarmıBlue switchten az daha sessiz switchlerin seslerini bilmiyorsan yt ye yaz çıkar
Biliyorum da başka odada oturan birisi duyarmıBlue switchten az daha sessiz switchlerin seslerini bilmiyorsan yt ye yaz çıkar
mekanik alacaksanız red switch önerimdir.Blue switch yüzünden çok rahatsız oluyordum.Mesele başka bir odada olan birisi duyarmı
Tek olduğum için bilmiyorumMesele başka bir odada olan birisi duyarmı
kapın açıksa blue switchi çok rahat duyarlar fakat kırmızı gibi switchleri duymazlar.Biliyorum da başka odada oturan birisi duyarmı
Önrebileceğiniz varmımekanik alacaksanız red switch önerimdir.Blue switch yüzünden çok rahatsız oluyordum.
dediğim gibi yaklaşık 2-3 aydır takip etmiyorum piyasayı,ogre ile warlock compact kullandım pişman oldum sonrasında membrane kullanmaya başladım memnunum ayrıca sadece bana özel mi bilmiyorum ama membrane de daha hızlı yazmaya başladım.Önrebileceğiniz varmı
Önrebileceğiniz varmı
k552 önerimdir fiyatı da çok artmamış 2-3 ay önce 580di sırf bıktığım için almadım fakat illa ki mekanik istiyorsanız redragon iyidir forumun ilk yazılarında da söyledim redragon güzel marka.![]()
Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.312,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Bloody B318 Infrared Switch Light Strike Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B318 Infrared Switch Light Strike Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody B318 Infrared Switch Light Strike Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 619,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Royal kudge alacağım galiba![]()
Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.312,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Bloody B318 Infrared Switch Light Strike Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B318 Infrared Switch Light Strike Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody B318 Infrared Switch Light Strike Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 619,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bütçeyi çok aşıyork552 önerimdir fiyatı da çok artmamış 2-3 ay önce 580di sırf bıktığım için almadım fakat illa ki mekanik istiyorsanız redragon iyidir forumun ilk yazılarında da söyledim redragon güzel marka.
hatırlatma yapayım royal de sadece mavi renk var redragon da renk seçenekleri var ve redragon switchleri daha çok öneriliyor.Royal kudge alacağım galiba
g87 ttc/rk üretimi özel switchler kullanıyor. 600 lira klavye baksam direk onu alırdım bu aradak552 önerimdir fiyatı da çok artmamış 2-3 ay önce 580di sırf bıktığım için almadım fakat illa ki mekanik istiyorsanız redragon iyidir forumun ilk yazılarında da söyledim redragon güzel marka.
Hocam.kablolumu bug87 ttc/rk üretimi özel switchler kullanıyor. 600 lira klavye baksan direk onu alırdım bu arada
Doğruhatırlatma yapayım royal de sadece mavi renk var redragon da renk seçenekleri var ve redragon switchleri daha çok öneriliyor.
evetHocam.kablolumu bu