Öneri Bu Klavye Alınır mı?

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
2000
Merhabalar, aşağıdaki klavyeyi almaya karar verdim. Sizce rengi nasıl ve İngilizce olması sorun oluşturur mu? Yani normalde "ğ" nin olması gereken yere basınca noktalalama olarak mı gelecek yoksa normal "ğ" mi olacak yazdığım şey?

3 farklı baglantı olması, hot swap olması cok guzel bence. Switch markalarını pek anlamıyorum ama akko markası sanırım iyi bir marka switchleri iyidir diye dusunuyorum. Renk konusunda ben daha çok siyah ve beyazcı oldugum icin bana hitap etmedi ama kötü gozukmuyor.

3 farklı baglantı olması, hot swap olması cok guzel bence. Switch markalarını pek anlamıyorum ama akko markası sanırım iyi bir marka switchleri iyidir diye dusunuyorum. Renk konusunda ben daha çok siyah ve beyazcı oldugum icin bana hitap etmedi ama kötü gozukmuyor.
Anladim tesekkur ederim.

Aslinda dusundum de ses tekerleği olmamasi düşündürüyor. Basta ses tekerlekli bir sey istiyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

full layout klavye mi istiyosunuz
Yok hocam fark etmez. Bir önceki konumda kriterlerini belirttim.

Numpad şartsa alınır, tkl veya yüzde 60 istersen daha güzel seçenekler var, epomaker th80 gibi

Numpad şartsa alınır, tkl veya yüzde 60 istersen daha güzel seçenekler var, epomaker th80 gibi
Hocam numpad istiyorum evet. Monster Pusat K3 Pro ya da Evga Z20 nasıldır bilginiz var mı? Eger bu ikisini de onay vermezseniz diger arkadasin attigi Asus' u da düşünüyorum. Kafam çok karıştı.

Hocam numpad istiyorum evet. Monster Pusat K3 Pro ya da Evga Z20 nasıldır bilginiz var mı? Eger bu ikisini de onay vermezseniz diger arkadasin attigi Asus' u da düşünüyorum. Kafam çok karıştı.
monster alana kadar asus alın daha iyi tekerlek olmasa da olur bu kadar önemli mi cidden bir klavye de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,913
Üyeler
195,200
Son üye
berkkes
Geri