Bu Klavye Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
61

Kablosuz klavyeler arasında bu fiyata bundan daha iyi bir mekanik klavye seçeneği bulamadım. Bu klavyeden kullanan varsa fikirlerini sunabilirse çok memnun kalırım.
Ayrıca başka kablosuz mekanik klavye önerilerine de açığım.

Alınmaz. Tam boy mu istiyorsun kesinlikle?

Kablosuz klavyeler arasında bu fiyata bundan daha iyi bir mekanik klavye seçeneği bulamadım. Bu klavyeden kullanan varsa fikirlerini sunabilirse çok memnun kalırım.
Alınmaz

bu fiyata daha iyisini alanlar var hocam bence onlara bakın

Kesinlikle alınmaz.

bunu al

https://www.amazon.com.tr/MAMBASNAK...9390&sprefix=mambasnake+keycap,aps,133&sr=8-2 bu keycaplerden seçip tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet kral, numlock tuşları ve F tuşlarının olmasını istiyorum ama siz yine de öneriniz varsa bilmek isterim. Teşekkürler.

Var mı öneriniz?
Numlock tuslu adam gibi bir klavye bulamazsın bu şekilde onu unut hocam. Gamepower'ın göz boyama çabaları bunlar beş para etmez kalitesi.

VGN RK86 bakabilirsin TKL olarak.

Evet kral, numlock tuşları ve F tuşlarının olmasını istiyorum ama siz yine de öneriniz varsa bilmek isterim. Teşekkürler.

Var mı öneriniz?
spesifik beklentileriniz nedir mekanik olarak ne istiyorsunuz numpad önemli mi F tuşları önemli mi

spesifik beklentileriniz nedir mekanik olarak ne istiyorsunuz numpad önemli mi F tuşları önemli mi
Numpad ve F tuşları istiyorum

bu konouları buraya yazmanı önermem sonuçta anakart ekran kartı veya işlemci değil bu hani keyfin istiyorsa beğeniyorsan al gitsin
İyi de aynı şey. Bir işlemciyi de beğenerek alabilirsin. Buradaki mesele göz zevkinden önce kalite, kullanım rahatlığı, tecrübe yani. Ben kablosuz klavye istiyorum ama bilindik markalarda fiyatlar çok uçuyor. Kablolu olanlarda 1000-2000 bandında birçok seçenek mevcut.

Kral iyi ki denk geldin. Ajazz ak992 öneririm kesinlikle. Hem num hem rgb ve kablosuz 4000 mah bataryası var. Hem 2.4ghz hem Bluetooth hem de kablolu olarak kullanabiliyorsun.

Geri