Neler Yeni

Yardım Bu klavyelerden hangisini almalıyım?

Rekabetçi oyunlar için hangisi alınmalı ?

• IQUNIX EZ63

Oylar: 1 25.0%
  • SIKAKEYB HM80

Oylar: 3 75.0%

• Oy kullanan toplam üye
    4

Itechin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aytekin Ahmet Gezer
Fonksiyon tuşu olmayınca klavye kullanılamıyor eğer alışkanlığınız varsa, e yooso z11 almıştım öylece yatıyor.

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fonksiyon tuşu olmayınca klavye kullanılamıyor eğer alışkanlığınız varsa, e yooso z11 almıştım öylece yatıyor.
Modtap ile örneğin 1-2-3- tuşlarına f1-f2-f3 falan atayıp kullansak olmaz mı yinede ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kıvanç şener
IQUNIX EZ63 - Alüminyum kasa , F tuşları yok , siyah renk = 9000 TL

LİNK : https://www.gaming.gen.tr/urun/6296...tik-switch-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/

SIKAKEYB HM80 - Plastik kasa , F tuşları var , Gri renk = 8000 TL

LİNK : https://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm80-mekanik-klavye-manyetik-switch
ikisinden birini tercih ediceksen İQUNİX öneririm wraith iyi bir marka ama bir sorun çıkarsa garanti süreçlerinde biraz uğraştırıyor

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisinden birini tercih ediceksen İQUNİX öneririm wraith iyi bir marka ama bir sorun çıkarsa garanti süreçlerinde biraz uğraştırıyor
Ne açıdan iqunix önerdiniz ? Öbüründe F tuşları olduğu için daha cazip geliyor ama iqunixin de hem alüminyum olması hem de tuşların birbirine bitişik olmasından ötürü gözüme daha güzel geliyor. Siz neden iqunix öneriyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kıvanç şener
Ne açıdan iqunix önerdiniz ? Öbüründe F tuşları olduğu için daha cazip geliyor ama iqunixin de hem alüminyum olması hem de tuşların birbirine bitişik olmasından ötürü gözüme daha güzel geliyor. Siz neden iqunix öneriyorsunuz ?
İqunixin switchleri hassiyeti ve sariye biraz daha üst seviye kalıyor konfor daha önemliyse wraithten alın

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Top Bottom