Neler Yeni

Yardım Bu klavyeyi acilen nasıl satabilirim? (Royal kludge rk71)

Megan

80+ Silver
Bunu anlatamıyoruz işte. İade edebiliyorsa edilmesi şart. Zaten kablosuz klavye bir sorun olsa 2 yıl garanti verecek biride yok. Tamire götürsen o kadar para verdiğin şeyi ayrı dert. Adam gider normal o fiyatlara garantili klavye alır zaten burada
Banggood iadesi nasıl oluyor bilginiz var mı

Megan

80+ Silver
Koşulsuz iade var ama Allah bilir belki 3 ay sonra seni ararlar
Ve kargo parasını biz üstleniyormuşuz öyle yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda red switchi en ucuz şekilde 1073tl ye alabiliyorsunuz. Ben 1000-1050 civarına versem alan çıkar mı? Haftalarca kargo derdi olmayacak sonuçta

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Haklısınız ve koyduğum fiyat cidden ucuz. 1050 ye satıyorum. Vergisiz fiyatı zaten 850tl. Peki banggood iadede nasıl? Kredi kartıyla almıştım iade etsem para iadesi nasıl oluyor?
O konuda hiçbir bilgim yok yurt dışından alışveriş yapma fırsatım daha olmadı bile.

Şu anda red switchi en ucuz şekilde 1073tl ye alabiliyorsunuz. Ben 1000-1050 civarına versem alan çıkar mı? Haftalarca kargo derdi olmayacak sonuçta
Alan illaki çıkar da işte acele etmemeniz gerekiyor. Aceleci olursanız zaten fiyatı biraz daha düşüreceksiniz ister istemez. Acele etmeyin, bekleyin alıcı çıkar. Klavye de 71 tuşlu. Bu tarz bir klavye talebi de ülkemizde fazla yok. Hem bu bütçeye sahip hemde böyle bir klavye ihtiyacı olan birinin çıkması hemen olmaz tabii ki. Daha hızlı satmanın tek yolu bilindik bütün 2. el sitelerine/uygulamalarına koymak. Daha hızlısı kapı kapı gezmek sanırım aynı zamanda :d

Megan

80+ Silver
O konuda hiçbir bilgim yok yurt dışından alışveriş yapma fırsatım daha olmadı bile.

Alan illaki çıkar da işte acele etmemeniz gerekiyor. Aceleci olursanız zaten fiyatı biraz daha düşüreceksiniz ister istemez. Acele etmeyin, bekleyin alıcı çıkar. Klavye de 71 tuşlu. Bu tarz bir klavye talebi de ülkemizde fazla yok. Hem bu bütçeye sahip hemde böyle bir klavye ihtiyacı olan birinin çıkması hemen olmaz tabii ki. Daha hızlı satmanın tek yolu bilindik bütün 2. el sitelerine/uygulamalarına koymak. Daha hızlısı kapı kapı gezmek sanırım aynı zamanda :d
Aslında özellikle böyle küçük klavye isteyenler de az değil. Özellikle yurtta vs kalanlar. Acele etmemin sebebi şu an paraya ihtiyacımın olması :)
Umarım bir an önce alıcı çıkar

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Aslında özellikle böyle küçük klavye isteyenler de az değil.
Umarım öyledir. Benim gördüğüm/gözlemlediğim kadarıyla söylemiştim. Umarım kısa zamanda ihtiyacınızı giderirsiniz.

Top Bottom