Bu klima alınır mı ?

9luk klima ile kaç mt2 soğutacaksiniz hocam. O fiyata 18likler var.
12m2. 18 lik var biliyorum hatta 25 bine falan da 9 binlik iş görür klima var ama almışken de kaliteli olsun diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öğrenci tanıdpınız varsa öğrenci indirimiyle daha uyguna geliyor. 1-2 hafta sonra aktif olur indirim
Fiyatı öğrenci mağazasından çekmiştim zaten normalde 45 bin falan bu model diye hatırlıyorum.

12m2. 18 lik var biliyorum hatta 25 bine falan da 9 binlik iş görür klima var ama almışken de kaliteli olsun diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı öğrenci mağazasından çekmiştim zaten normalde 45 bin falan bu model diye hatırlıyorum.
İyi o zaman hocam bende Samsung düşünüyorum ama arçeliğin bir kliması var 13 yıllık felan hala püfür püfür.

12 metre kare odama 9000 btu airfel aldım çok memnunum 26 27 de kullanıyorum muhteşem soğutuyor, her şeyi geçtim hangi klimayı alırsan al ,servise montaja gelecekleri zaman vakum yapıyor musunuz diye sor vakum makinesi ile gelmediyse yada bunlar fabrikdan vakumlu geliyor tarzı aptalca söylemlerde bulunursa derhal gönder o servisi, montaj bittikten sonra vakum yapmayan cihaza ihanet etmiş olur,

vakum dış ünitede bulunan gazı boruya salmadan önce içerden gelen borunun içinde nemi oksijeni çeken bir işlemdir,böylelikle klima gazı havayla temas etmemiş olur ve cihazın ömrü tüketimi verimliliği düşmemiş olur.

Arkadaşlar size bilir kişi olarak zaten ben yazmıştım

Airfel şuan Türkiye'de en fiyat performans üründür servisi güçlüdür hepinize genel cevap olarak yazıyorum

Tum evi sogutmak isteyenlerde sprit klima bakabilir güç yönetimi olarak onlar uyguna gelir tek dış ünite 2 ya da 3 iç ünitesi var

adanada oturuyorum yazın 5 ay önce açma tuşuna basıyorum (elektrik kesilmediği sürece 5 ay 1 saniye bile kapanmadan devam sonra kapatma tuşuna basıyorum) 7/24 saat standart 26 derece çalışıyor benim klimama yıllardır bu şekilde kullanırım faturası çok uygun geliyor

Zaten elektronik ürünler şans işidir 1 trilyonda versen klimana sorun çıkabilir 1 lirada versen

Arkadaşlar size bilir kişi olarak zaten ben yazmıştım

Airfel şuan Türkiye'de en fiyat performans üründür servisi güçlüdür hepinize genel cevap olarak yazıyorum

Tum evi sogutmak isteyenlerde sprit klima bakabilir güç yönetimi olarak onlar uyguna gelir tek dış ünite 2 ya da 3 iç ünitesi var

adanada oturuyorum yazın 5 ay önce açma tuşuna basıyorum (elektrik kesilmediği sürece 5 ay 1 saniye bile kapanmadan devam sonra kapatma tuşuna basıyorum) 7/24 saat standart 26 derece çalışıyor benim klimama yıllardır bu şekilde kullanırım faturası çok uygun geliyor

Zaten elektronik ürünler şans işidir 1 trilyonda versen klimana sorun çıkabilir 1 lirada versen
Arkadaşa katılıyorum. Ben de klima satıcısıydım. Fakat konu sahibi arkadaşımızın bütçesi fazla airfel almasına gerek yok. Direkt olarak Daikin ve Mitsubishi öneririm klimanın kralları bu ikisidir. Az enerji fazla verimliliği vardır. Başka marka bakmanıza gerek yok.

Arkadaşa katılıyorum. Ben de klima satıcısıydım. Fakat konu sahibi arkadaşımızın bütçesi fazla airfel almasına gerek yok. Direkt olarak Daikin ve Mitsubishi öneririm klimanın kralları bu ikisidir. Az enerji fazla verimliliği vardır. Başka marka bakmanıza gerek yok.
Arkadaş için tek üniteli çift veya 3lü klimalar nasıl olabilir. Genel olarak problemleri varmı çift evaporatörlü olmasının

Geri