yusuf544
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
Hocam benimde hoşuma gitti ve ben zaten satmak için sormamıştım maksat değerini öğrenmek için sordum zaten yanlış anlaşılmasınhocam saatlerden anlamam ama şahsen manevi değeri yüksek bir eşya olarak değerlendirirdim. güzel de görünüyor, net kullanırdım.
Yok hocam estağfurullah yazmayı unutmuşum eklemiş oldum bu sayedebenim de niyetim öyle bir hava yaratmak değildi kusura bakmayın. kordon tahminimce tamir edilir ya da parçası bulunur.
Satmayacağım hocam maksat değerini öğrenmek 1000,2000 tl lik saatler gibimi bu modeller.Pek değil hocam talebi düşük.
Evet hocam oda olabilir.bakalım vermedi saati sadece gördüm foto çekim dedim olmadı laf üstü söylerim giddiğimizde verirsen kullanırım anlamındayani kordonu açıkcası çokta önemli değil benim için benzerini saatcilerde bit pazarında falan bulabilirsiniz. 2.sini de beğendim valla güzel duruyor.
Hocam mesela paraları sevdiğimi biliyordu eskiden kalan paralarını vermişti o anlamda hoşuma giden şeyi verir fakat bu saatler öyle tozun içşnde duruyordu belkide unutulmuş gidilmişti ben fark edim yani.ben olsam torunuma verirdim de dedeniz ne düşünür bilemedim. ama yaşlı insanlar genelde kırmıyor böyle şeylerde.
Kadranda quartz yazısınu gördüysen bilki pek bi ederi yokSELAMÜN ALEYKÜM
Dedemin evinde şöyle bir şey gördüm bi fotosunu çekim dedim bu değerlimidir yani dandirik değilmidir yoksa dendirikmi sağ tarafa yapışan şey paket lastiği.
Bide şimdi 2. Foto ekledim bu vardı gri
Pierce artık üretilmeyen bir İsviçre saatiymiş. Diğeri giriş seviyesi bir saat.Evet hocam peki marka olarak nasıl.