6 şubatta itopyadan 7800xt aldım, hiç kullanmadım açmadım bile. Sizce iade edilip 9070xt alabilir miyim?
9070 çıkana kadar garanti dışı kalırsa iade alırlar mı bilmem6 şubatta itopyadan 7800xt aldım, hiç kullanmadım açmadım bile. Sizce iade edilip 9070xt alabilir miyim?
urunde arıza kusur ayıplı mal konumunda degılse yapamaztabii ki de. Ürünü beğenmemiş olman da iade etmen için bir sebep. Niye iade edemeyesin ki en doğal hakkın.
İstediği gibi iade eder. Ürüne kendisi herhangi bir zarar vermediyse. Internetten alınan ürünler için bütün sitelerde 14 gün içinde iade hakkın var. Sebepsiz iade eder yani 14 gün içinde.urunde arıza kusur ayıplı mal konumunda degılse yapamaz
yok edemez arkadasım razer mouse almıstı kutuyu acmadı bıle arkadasın bahsettıgı gıbı 3 gunde ıade almadılar yıne denesın.İstediği gibi iade eder. Ürüne kendisi herhangi bir zarar vermediyse. Internetten alınan ürünler için bütün sitelerde 14 gün içinde iade hakkın var. Sebepsiz iade eder yani 14 gün içinde.
Satıcı inatçı çıkarsa olabilir böyle bir şey. O durumda tüketici hakem heyetine başvurur.yok edemez arkadasım razer mouse almıstı kutuyu acmadı bıle arkadasın bahsettıgı gıbı 3 gunde ıade almadılar yıne denesın.