Yardım Bu laptop alınır mı?

Rik Sançez

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
614
Bütçe
14.500
Arkadaşlar ben yazılımla uğraşıyorum ama arada sıradada oyun oynuyordum fakat 14.500 tl bütcem var bu fiyatta istediğim giib bir laptop bulamadığımdan dolayı sanırım oyun oynamaktan vazgeçip bunu almayı planlıyorum ne dersiniz bu laptop iyi midir yada başka önerir misniz?

Oyun oynanmayacaksa alabilirsiniz yazılım için uygun.

eğer internetiniz iyiyse GeForce now’dan da oynarsınız oyunlarınızı

Arkadaşlar ben yazılımla uğraşıyorum ama arada sıradada oyun oynuyordum fakat 14.500 TL bütcem var bu fiyatta istediğim giib bir laptop bulamadığımdan dolayı sanırım oyun oynamaktan vazgeçip bunu almayı planlıyorum ne dersiniz bu laptop iyi midir yada başka önerir misniz?
Biraz daha ekliyip pro alsanız daha teknolojik

Oyun oynanmayacaksa alabilirsiniz yazılım için uygun.

eğer internetiniz iyiyse GeForce now’dan da oynarsınız oyunlarınızı
tahmini kaç yıl gider sence bir de bana bir de oyun laptopu önerir misiniz daha karar veremedim.

Arkadaşlar ben yazılımla uğraşıyorum ama arada sıradada oyun oynuyordum fakat 14.500 TL bütcem var bu fiyatta istediğim giib bir laptop bulamadığımdan dolayı sanırım oyun oynamaktan vazgeçip bunu almayı planlıyorum ne dersiniz bu laptop iyi midir yada başka önerir misniz?
O fiyata ryzen 7 5800h işlemcili 3060 laptop veya ryzen 5 işlemcili 3060 li laptop bulabilirsin ayrıca 17k ya 3070li laptop satılıyordu hepsiburadada

Konunun troll olduğunu düşünürek iyidir ama eğer ağır cihazlar sorun değilse güçlü bir ekran kartı olan laptop daha iyi olur.

sadece iş için alınır alıcaksan pro alırsan çok iyi olur

Geri