@JuunBuun aga bu yer imlerinde sıcak fırsatlar kayıtlı ondan öyle olmuş bir de uykum var. Alınır mı alınmaz mı bu?
3 siteye baktım alınırda kafama takılan tek şey. çözünürlüğe 1920 ye x 1200 girmişler. FHD gibi bir şey. 2k olsaymış bariAlınır mı?
@JuunBuun aga bu yer imlerinde sıcak fırsatlar kayıtlı ondan öyle olmuş bir de uykum var. Alınır mı alınmaz mı bu?
3 siteye baktım alınırda kafama takılan tek şey. çözünürlüğe 1920 ye x 1200 girmişler. FHD gibi bir şey. 2k olsaymış bari
Alınır mı?
Fiyat olarak değerlendirmedim...Bileşenlere bakınca 1440p geliyor insanın aklına16:9 değilde 16:10 oranında ekran olunca böyle oluyor, yoksa FHD gibi düşünebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata en iyi seçenek, alınır.
FHD+ İşte Hocam Ne AbarttınızFiyat olarak değerlendirmedim...Bileşenlere bakınca 1440p geliyor insanın aklına
Fiyat olarak değerlendirmedim...Bileşenlere bakınca 1440p geliyor insanın aklına
abartmadım dostum.kesinlikle alınmaz vs demedim.Alana hayırlı olsunFHD+ İşte Hocam Ne Abarttınız![]()
Ben Buna Sitem Etmedim Çözünürlük V.s Olan Olaya Sitem Ettim .kesinlikle alınmaz vs demedim