Çözüldü✓ Bu Laptop Kaç Para Eder?

Ou-Sama

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,925
Selamünaleyküm.
Asus G51Jx x1 model Laptop.
Özellikleri:
İ7 Q720
8Gb Ram
Gts 360m
15,6 inc ekran sağlam.
Laptop`u iyice kontrol ettim, ilk defa ben açtım içi de temiz, düzgün kullanılmış sadece aşağıda yazdığım üç sorunu var başka bi sorunu yok.
Batarya bozuk, adaptörü var, klavye de üç tuş sökük, wifi çalışmıyor, klavye dışında Kozmetik bir sorunu yok, çiziktir, sökülme, dökülme gibi şeyler yok, sticckleri bile cillop. Bu Laptop ne kadar eder?

klavye 136tl takmak zor değil.360tl falan batarya tutar. 1 nesil islemci sifir gibiyse 2600tl falan eder sanırım. 500tl düşersek 2100tl satisa koyup alici bekliye bilirsin.
lol oyunu yukle oyna işlemci sıcaklık 87 derece gecmiyorsa 1000tl alabilirim ben😃

klavye 136tl takmak zor değil.360tl falan batarya tutar. 1 nesil islemci sifir gibiyse 2600tl falan eder sanırım. 500tl düşersek 2100tl satisa koyup alici bekliye bilirsin.
lol oyunu yukle oyna işlemci sıcaklık 87 derece gecmiyorsa 1000tl alabilirim ben😃
Beklediğimden fazlaymış eyv reiz.

Bu haliyle 2000 TL'den fazla etmez. Eksikliklerini giderirsen 2500 TL'ye satılır.

Senin bu Laptop'la ne işin olur dostum? Alma. Ben de satacaksın sandım. Paran var sonuçta 6.000 TL'ye güzel Laptop var. Onu al.
Reiz olay farklı, Laptop`a ihtiyacım yok aslında, bana birinden geldi bozuk diye, ekranda çizgiler çıkıyordu. Bende sorunu çözdüm, Laptop`u verene de bi miktar para vermek istiyorum, bu yüzden Laptop`un ederini öğrenmek istedim.

Geri