Neler Yeni

Öneri Bu m2 Ssd Alınır mı ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,243
İsim
Mehmet Aslan
İyi geceler , depolamam yetmemeye başladı , bu sebeple bir süredir ssd arayışındaydım , başta sata mı alsam dedim ama fiyatlar m2 ye yaklaşmış zaten mantıklı gelmedi :D
Anakartım da boşta Pcı 3.0 X1 slotu mevcut , buraya dönüştürücü ile m2 takmayı planlıyorum , slot maksimum 1 gb okuma yazma destekleyeceği için aman aman hızlı bir şey lazım değil.
Bana Kioxia Exceria G2 mantıklı geldi , içerisinde dram bulunduğu için stabilite olarak daha sağlıklı olur gibi , diğer ssd modellerine göre 1 gb okuma yazmayı daha uzun süre verebilir diye düşünüyorum.
Sizden de fikir almak istedim , ne dersiniz alınır mı ? Vade farksız 3 taksit avantajım da var uyguna gelmiş olacak.

Ürün bu 👉 https://www.n11.com/urun/kioxia-lrc...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

mozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İSMAİL
aynı fiyata anakartınız desteklemesede pcie 4 destekli markalar var belki ileriye dönük daha iyi olabilir
örnek:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır bence mantıklı

Thadox

80+ Bronze
Hocam çok mantıklı düşünmüşsünüz açıkçası ama hani almışken bence sizi de zorlamayacaksa 1 TB versiyonunu alın çünkü bu da bir süre sonra size yetmeyebilir. 500 GB dediğin nedir ki yani demi :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,243
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer disk modeli nedir?
Adata Legend 850 Lite hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı fiyata anakartınız desteklemesede pcie 4 destekli markalar var belki ileriye dönük daha iyi olabilir
örnek:
Bu laptop çıkması hocam , biliyorum bu modeli. Dediğim gibi fazla hıza veya yeni nesile ihtiyacım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok mantıklı düşünmüşsünüz açıkçası ama hani almışken bence sizi de zorlamayacaksa 1 TB versiyonunu alın çünkü bu da bir süre sonra size yetmeyebilir. 500 GB dediğin nedir ki yani demi :D
hocam zaten anakart değiştirmeyi düşünüyorum , o zaman 1 tb daha alacağım , bu ssd her türlü dönüştürücü ile kullanılacak yani. Şuan 1 tb alacak bütçem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,894
Üyeler
171,269
Son üye
MOHAMMMED
Top Bottom