Neler Yeni

Exceria g2 500 gb 999 tl alınır mı

1 TB'ı varmış ve nasıl memnunsunuz hocam, sıcaklık değerlerini hiç kontrol etmiyor musunuz?
Cayır cayır yanıyor bu model, soğutucusuz kesinlikle kullanılmamalı bence.

Bu fiyata alınabilir, düz 1k fiyatı görmüş geçen günlerden sonra. Anakartın her iki slotu da Gen 4 destekliyor, okuma/yazma hızı farkı çok fark oluşturmaz ama kullanıma bağlı. Windows kurmaktan ziyade depolama amaçlı kullanılacaksa SN740'a bakılabilir.

RAMAZAN125 koduyla 1.104TL'ye düşüyor fiyatı. DRAM'i bulunmuyor ancak depolama amaçlı kullanılacaksa aman aman bir eksik sayılmaz.
tamamdır teşekkürler bir göz atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 TB'ı varmış ve nasıl memnunsunuz hocam, sıcaklık değerlerini hiç kontrol etmiyor musunuz?
m2 soğutucusu var anakartın kral 68 i geçtiğini görmedim

oyun açıkken nasış görebilirim ssd sıcaklığını bir ara sadece aida 64 ten mi cpu z den mi ne bakmıştım da oyunda aktif olarak değildi sanırım

m2 soğutucusu var anakartın kral 68 i geçtiğini görmedim
Valla iyi o zaman, ben bilmeden almış bulundum, Allah'tan SSD ekran kartının altına denk geliyor da MSI Afterburner'dan ekran kartı fan hızını yükseltip SSD'yi soğutuyorum :D

oyun açıkken nasış görebilirim ssd sıcaklığını bir ara sadece aida 64 ten mi cpu z den mi ne bakmıştım da oyunda aktif olarak değildi sanırım
Oyundayken nasıl olur bilmiyorum da bende SSD Utility kendi programı kurulu, aşırı ısınınca bildirim gönderiyor, ben de manuel olarak soğutmaya çalışıyorum.

Valla iyi o zaman, ben bilmeden almış bulundum, Allah'ta SSD ekran kartının altına denk geliyor da MSI Afterburner'dan ekran kartı fan hızını yükseltip SSD'yi soğutuyorum :D
en son öyleydi belki daha da düşmüştüm o sıra intel arc a750 vardı kasa cehennemden bir köşe gibiydi şuan 6700 var ısınmıyor kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,268
Üyeler
173,482
Son üye
lequa0
Geri