- Reaksiyon skoru
- 62
Az daha kat 4000MB'liği al önerim budur: https://www.amazon.com.tr/SN580-4-0...2&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21
tamamdır teşekkürler bir göz atarımBu fiyata alınabilir, düz 1k fiyatı görmüş geçen günlerden sonra. Anakartın her iki slotu da Gen 4 destekliyor, okuma/yazma hızı farkı çok fark oluşturmaz ama kullanıma bağlı. Windows kurmaktan ziyade depolama amaçlı kullanılacaksa SN740'a bakılabilir.
![]()
RAMAZAN125 koduyla 1.104TL'ye düşüyor fiyatı. DRAM'i bulunmuyor ancak depolama amaçlı kullanılacaksa aman aman bir eksik sayılmaz.
m2 soğutucusu var anakartın kral 68 i geçtiğini görmedim1 TB'ı varmış ve nasıl memnunsunuz hocam, sıcaklık değerlerini hiç kontrol etmiyor musunuz?
Cayır cayır yanıyor bu model, soğutucusuz kesinlikle kullanılmamalı bence.
oyun açıkken nasış görebilirim ssd sıcaklığını bir ara sadece aida 64 ten mi cpu z den mi ne bakmıştım da oyunda aktif olarak değildi sanırım1 TB'ı varmış ve nasıl memnunsunuz hocam, sıcaklık değerlerini hiç kontrol etmiyor musunuz?
Cayır cayır yanıyor bu model, soğutucusuz kesinlikle kullanılmamalı bence.
Valla iyi o zaman, ben bilmeden almış bulundum, Allah'tan SSD ekran kartının altına denk geliyor da MSI Afterburner'dan ekran kartı fan hızını yükseltip SSD'yi soğutuyorumm2 soğutucusu var anakartın kral 68 i geçtiğini görmedim
Oyundayken nasıl olur bilmiyorum da bende SSD Utility kendi programı kurulu, aşırı ısınınca bildirim gönderiyor, ben de manuel olarak soğutmaya çalışıyorum.oyun açıkken nasış görebilirim ssd sıcaklığını bir ara sadece aida 64 ten mi cpu z den mi ne bakmıştım da oyunda aktif olarak değildi sanırım
en son öyleydi belki daha da düşmüştüm o sıra intel arc a750 vardı kasa cehennemden bir köşe gibiydi şuan 6700 var ısınmıyor kasaValla iyi o zaman, ben bilmeden almış bulundum, Allah'ta SSD ekran kartının altına denk geliyor da MSI Afterburner'dan ekran kartı fan hızını yükseltip SSD'yi soğutuyorum![]()
3. parti satıcı sattığından dolayı kupon veya hediye çeki kullanılamıyor. SN580, 200TL farkla daha düşük okuma/yazma hızına ve rastgele okuma/yazma hızına sahip. Arada az fark var ancak farklar da bu şekilde.Az daha kat 4000MB'liği al önerim budur: https://www.amazon.com.tr/SN580-4-0...2&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21