•|Gusion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 684
- Bütçe
- 7500
Fiyat performans gibi geldi alınır mı?
Dostum hayırlı olsun ama marka bilindik olmadığı için pek sıcak bakmıyorum.Hoparlör olarak ne kullanıyorsun?https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html kankam aynı fiyata öneririm ben aldım kullanıyorum müq monitör tercih senin
Hangi oyunları oynayacaksınız?
Fiyat performans gibi geldi alınır mı?
KTC al.Dostum hayırlı olsun ama marka bilindik olmadığı için pek sıcak bakmıyorum.Hoparlör olarak ne kullanıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@İsimbulamajim
Hocam bir bakarmısın nasıl alınır mı?
Kanka kulaklık kullanıyorum kullandığım kulaklık hoparlör kadar ses veriyor son seviye sesteDostum hayırlı olsun ama marka bilindik olmadığı için pek sıcak bakmıyorum.Hoparlör olarak ne kullanıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@İsimbulamajim
Hocam bir bakarmısın nasıl alınır mı?
Dediğiniz monitörü listeye aliyim en iyisi diğerinin incelemesini bulamadım kulaklık takmayı sevmiyorum hoparlör öneriniz varmı hocam?Kanka kulaklık kullanıyorum kullandığım kulaklık hoparlör kadar ses veriyor son seviye sesteo yüzden öneririm yani yine de sen bilirsin
Call of duty, LoL, hikayeli oyunda oynarım.Hangi oyunları oynayacaksınız?
24.inch, bir tane monitör var o da 8.000TL e-sporcu olmayacam nede olsa hocam gerek yokmonitörü kendine yakın konumlandır 24 inch al yeterli zaten 27 inch de görüş alanın daraltırsın ideali 24 inch
4-5 bine çok iyi ips 1 ms gtg li monitörler var. Esporcu değilsen 3,500 tl lik monitörlerde yeterli olur onlar 4 ms GTGli KTC, MSI , Lenovo gibi modeller bak24.inch, bir tane monitör var o da 8.000TL e-sporcu olmayacam nede olsa hocam gerek yok
Hocam daha fazla çıkamam, ktc alıcam muhtemelen.500 lira daha verirseniz bu modelden şahsen çok memnunum.
Renk canlılığı, parlaklık-kontrast açısından memnun kalırsınız.
Siyah beyaz dengesi IPS bir panel için makul.
Ghosting, input lag, overshoot gibi problemleri yok.
Işık sızması olabiliyor. Bende 2 adet rahatsız etmeyecek boyutta küçük ışık sızması var, arkadaşımda da çıktı benzer boyutlarda.
Kronik mi bilmiyorum. Ölü piksel olmadı ikimizde de.
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet Abdullah abinin de incelemesi vardı bu markanın.Hocam daha fazla çıkamam, ktc alıcam muhtemelen.