Bu monitör benim için mantiklimi??

Biliyorum ama oyun kadar gibi gozukmezmi?
Araban 240 basıyor ama sen 60la gidiyorsun olur yani ilerde ekran kartı değiştiğinde (arabanın motoru🦥) 240 da basabilirsin 😛

Araban 240 basıyor ama sen 60la gidiyorsun olur yani ilerde ekran kartı değiştiğinde (arabanın motoru🦥) 240 da basabilirsin 😛
Bu sistemle min 1 yıl idare edeceğim 1 yıl boyunca sorun çıksın istemiyorum

Bu sistemle min 1 yıl idare edeceğim 1 yıl boyunca sorun çıksın istemiyorum
Farketmez hocam boşuna kötü monitor alıp satmaya çalışma senin pcnin verdiği kadarını kullanırsın ama ben va monitor pek önermiyorum smearing yüzünden samsung g65b de çözülmüştü ama aoc yi bilmiyorum

Ryzen 5 5600x RX 570 8gb sistemim var genelde hikayeli oyunlar oynasamda ara sıra CS 2 de oynuyorum eğer r24 alırsam monitörden tam performans alamayacağımı düşündüm maks 7500tl ye 1080p de 60-75hz de görüntüye önem veren bir monitör önerebilir misiniz?? (27 inç 10bit vb.)

R24 ün linki
Hz olarak 165 civarı alabilirsin. Sistemin düşük o yüzden 2k da önerilmez. Bütçeni fazla artırmadan 5-6k civarına bi tane 180hz al geç

Farketmez hocam boşuna kötü monitor alıp satmaya çalışma senin pcnin verdiği kadarını kullanırsın ama ben va monitor pek önermiyorum smearing yüzünden samsung g65b de çözülmüştü ama aoc yi bilmiyorum
Sen ne önerirsin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hz olarak 165 civarı alabilirsin. Sistemin düşük o yüzden 2k da önerilmez. Bütçeni fazla artırmadan 5-6k civarına bi tane 180hz al geç
Önerdigin model varmı?

25G3ZM önerecektim daha önce önermişim.

Bu monitör gayet iyi. Buna bak:
Hikayeli oyunlar oynadığınız için kaliteli VA panel çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.

25G3ZM kaliteli VA panele sahip üst seviye 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Pivot ve yükseklik ayarı da var.

Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,421
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri