Galiba 30 olanlarda tasarımlılarda 70x30 yaygın. 80x30 istiyorsan genelde RGB olanları satıyorlar. O da RGB'den dolayı 80x30 oluyor diye biliyorum.30 olanı vardır heralde :/
90x30 yok sanırım. 70x30 var.30 olanı vardır heralde :/
Harikasınız.Bütçen ₺1000 çıkıyorsa Kensei de bakılabilir. Kare versiyonunu kullanıyorum şu an, 90x40 versiyonu da var ama daha denemedim.
Kendi sitesinde %10 indirim kodu var. Taksit ile alacaksan da Amazon, Trendyol ve Hepsiburada'da peşin fiyatına üç taksit var. Ayrıca Hepsiburada ₺25 kupon indirimi yapıyor. Premium üyeliğin varsa önceki alışverişlerden ₺20 civarı bir para da vermiştir. Kabaca ₺55 indirim yapıyor.
![]()
Tanto Serisi - Speed Gaming Mousepad Modelleri
Maksimum hız ve minimum sürtünme için tasarlanan Tanto serisi speed gaming oyuncu mouse pad modelleri 90x40 cm boyutları, 5mm kalınlık ve dikişli kenarları ile stoklarda.kensei.gg
Kensei Tanto 90x40 cm 5 mm Büyük Boy Gaming Oyuncu Mouse Pad XXL (Oblivion) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kensei Tanto 90x40 cm 5 mm Büyük Boy Gaming Oyuncu Mouse Pad XXL (Oblivion) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Kensei Gaming Gear Koji 90x40 Cm 5 Mm Gaming Mouse Pad XXL Büyük Boy Oyuncu Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Kensei Gaming Gear Koji 90x40 Cm 5 Mm Gaming Mouse Pad XXL Büyük Boy Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
En azından kare mouse padinin KlasseGear Longteng daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Longtengi de 3-6 ay arası kullandım. Daha öncesinde KlassePRO siyah sürümünü kullanıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Galiba 30 olanlarda tasarımlılarda 70x30 yaygın. 80x30 istiyorsan genelde RGB olanları satıyorlar. O da RGB'den dolayı 80x30 oluyor diye biliyorum.
Klasse Pro - 5 Farklı Model Dikişli Kenar 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (White Map Lines) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Pro - 5 Farklı Model Dikişli Kenar 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (White Map Lines) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Masada yer varsa 90x40 veya 120x60 versiyonları da var.
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederimmözelşikle waraith deki model çok hoşuma gitti şimdi ölçem masamı bakıyım oluyormu 40cm.Farklı tasarımlar olur diyorsanız da ayrıca ExVega ve Hawk mouse padleri var. Bunları denemedim net bir şey diyemem.
Mousepad arşivleri
Geniş yüzeyli, kaymaz tabanlı ve dayanıklı Exvega mousepad modelleriyle hassas ve konforlu bir oyun deneyimi yaşayın.exvega.com
Mousepad
Mousepad ile Hawk Oyuncu Koltuğuna dair tüm ürünler şimdi kalite ve fiyat güvencesiyle hawkchair.com adresinde sizi bekliyor.www.hawkchair.com
Yukarıda Wraith, Kensei ve KlasseGear ürünler kullandım. Fiyatlarına göre hepsinin gideri var. Tabii sizin kullanımınıza bağlı da ömürleri kısalabilir. Ama belirteyim KlasseGear PRO aralarındaki en ucuz ürün, kalite olarak Kensei ve Wraith daha iyi. Ikea'daki ürünleri de çok öven gördüm. O konuda net bir şey demesem de, o çizgili tarz istediğinizden aklıma yeşil, gri sümen geldi.
Maalesef Wraith 70x30 yok.Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederimmözelşikle waraith deki model çok hoşuma gitti şimdi ölçem masamı bakıyım oluyormu 40cm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi ölçtüm tam 70x30 oluyor yoksa kasanın altına sokmam lazım büyük olursa mousepadi çirkin olur ozman diye düşünüyorum.
Sanırım bu attığınızı alıcak gibiyim staj maaşım gelince almayı düşünğyorum teşekkğr ederim ilginiz için.Maalesef Wraith 70x30 yok.
![]()
KlasseGear Pro Grey Map Lines 70x30 Cm Xl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro Grey Map Lines 70x30 Cm Xl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Klasse Pro Gaming Mousepad
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!www.klassegear.com