Çözüldü✓ Bu mousepad alınır mı?

Blade x bana daha iyi gibi geldi
350lik farka değer mi bilemem qckler bence tr sınırlarındaki en iyi mousepadler(çünkü diğer markaların mousepadleri yok artisan gibi)

Mouse pad alırken 1000 liraya uçanları anlamıyorum mouse pad yaniiii git vatandan al 200-300 liralık bir şey ben öyle yaptım geçen hafta

350lik farka değer mi bilemem qckler bence tr sınırlarındaki en iyi mousepadler(çünkü diğer markaların mousepadleri yok artisan gibi)
Qck'lar çok bakıma muhtaçlar. Kötü baktın mı çok kolay eskiyorlar.
Mouse pad alırken 1000 liraya uçanları anlamıyorum mouse pad yaniiii git vatandan al 200-300 liralık bir şey ben öyle yaptım geçen hafta
FPS oyunlarını ciddiye alanlar için önemli bir konu, durduk yere kalabalık yapmayın.

Blade X alınabilir ancak önce Swarcow'dan vs. izlemeni öneririm. Başta çok hızlı gelebilir, alışman uzun sürebilir.

FPS oyunlarını ciddiye alanlar için önemli bir konu, durduk yere kalabalık yapmayın.

Blade X alınabilir ancak önce Swarcow'dan vs. izlemeni öneririm. Başta çok hızlı gelebilir, alışman uzun sürebilir.
Hp omen 100 ile kepek ve toz dolu bir şekilde memnunum bence qckde de fark olmaz gibi

sana gereksiz geliyor ama almak isteyenler için gerekli geliyor karışılacak bir şey değil

FPS oyunlarını ciddiye alanlar için önemli bir konu, durduk yere kalabalık yapmayın
60 hz leptopta mouse padsiz immortal çıkan arkadaşım var adam haklı 1k falan çok uçuk fiyatlar .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana gereksiz geliyor ama almak isteyenler için gerekli geliyor karışılacak bir şey değil

Hp omen 100 ile kepek ve toz dolu bir şekilde memnunum bence qckde de fark olmaz gib
Qck çabuk aşınıyor. En iyi QCK Max 6 ay pürüzsüz gider. Ha arkadaşım 2 yıldır kullanıyor ancak perde gibi olmuş pad.

qcklar tr sınırındaki en kötü mousepad :D ikeapad xrades klasse porge bile katlar qckyı

Ordan izledim o yüzden konuyu açtım blade y çok hoşuma gitmedi ben genelde koldan oynadığım için yapışma olabiliyormuş bi zamandan sonra

Geri