Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu mousepad alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Blade x bana daha iyi gibi geldi
350lik farka değer mi bilemem qckler bence tr sınırlarındaki en iyi mousepadler(çünkü diğer markaların mousepadleri yok artisan gibi)

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Mouse pad alırken 1000 liraya uçanları anlamıyorum mouse pad yaniiii git vatandan al 200-300 liralık bir şey ben öyle yaptım geçen hafta

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
350lik farka değer mi bilemem qckler bence tr sınırlarındaki en iyi mousepadler(çünkü diğer markaların mousepadleri yok artisan gibi)
Qck'lar çok bakıma muhtaçlar. Kötü baktın mı çok kolay eskiyorlar.
Mouse pad alırken 1000 liraya uçanları anlamıyorum mouse pad yaniiii git vatandan al 200-300 liralık bir şey ben öyle yaptım geçen hafta
FPS oyunlarını ciddiye alanlar için önemli bir konu, durduk yere kalabalık yapmayın.

Blade X alınabilir ancak önce Swarcow'dan vs. izlemeni öneririm. Başta çok hızlı gelebilir, alışman uzun sürebilir.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden

FPS oyunlarını ciddiye alanlar için önemli bir konu, durduk yere kalabalık yapmayın.

Blade X alınabilir ancak önce Swarcow'dan vs. izlemeni öneririm. Başta çok hızlı gelebilir, alışman uzun sürebilir.
Hp omen 100 ile kepek ve toz dolu bir şekilde memnunum bence qckde de fark olmaz gibi

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
sana gereksiz geliyor ama almak isteyenler için gerekli geliyor karışılacak bir şey değil

Aykut D.

80+ Gold
FPS oyunlarını ciddiye alanlar için önemli bir konu, durduk yere kalabalık yapmayın
60 hz leptopta mouse padsiz immortal çıkan arkadaşım var adam haklı 1k falan çok uçuk fiyatlar .
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana gereksiz geliyor ama almak isteyenler için gerekli geliyor karışılacak bir şey değil

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hp omen 100 ile kepek ve toz dolu bir şekilde memnunum bence qckde de fark olmaz gib
Qck çabuk aşınıyor. En iyi QCK Max 6 ay pürüzsüz gider. Ha arkadaşım 2 yıldır kullanıyor ancak perde gibi olmuş pad.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
qcklar tr sınırındaki en kötü mousepad :D ikeapad xrades klasse porge bile katlar qckyı

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Faruk ŞEKERCİ
60 hz leptopta mouse padsiz immortal çıkan arkadaşım var adam haklı 1k falan çok uçuk fiyatlar .
adam daha konforlu ve rahat oynamak istiyorsa alabilir niye daha rahat yükselmek varken gereksiz hallere girsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok

Ordan izledim o yüzden konuyu açtım blade y çok hoşuma gitmedi ben genelde koldan oynadığım için yapışma olabiliyormuş bi zamandan sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom