- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
Nasıl ucuz
kullanıyor diye övmeye doyamıyor mu? Samsung sanki babamın malı. Allah akıl fikir versin sana. Ürünü kullanmıyorsun bile bol keseden konuşan sensin.Yok reis yanma garantisi varmıs 2 sene.Yahu ben alalı 7 ay olmus zaman su gibi geciyor. 2 sene neyine yetecek? 4 yıl idealdir 2 yıl cok az. Bu yüzden 3 yıl garantili ve yeni nesil panel almak sart.
Asus, Msi, dell vs 3 yıl garanti verirken adamlar 2 yıl garanti veriyor. Buna ek olarak eski nesil panel ve bazı şartlar mevcut. Ona rağmen mis gibi ürün diyenler var. 18 ay statik iceriklere maruz kaldıgından oyunlarda denemek istediginde yanma belirtileri göstermis. Dinamik ve statik icerik karısık kullandıgın bir senaryo da ki ultrawide olunca ekranda boşluklar oluyor yine büyük sıkıntı 3 yıl falan içinde belirtiler baslar. 4.nesil ile bu kadar yakın fiyatta 2.nesil panel almak kazıklanmak demek. Yeni nesil ultrawide lar yaklasmısken bosuna para vermenin mantıgı yok. Ki samsung'un ultrawide oled monitörleri sıkıntılı. Sırf kullanıyor diye övmeye doyamıyor. Bosuna tartısmaya gerek yok 2.nesile bu kadar yığınla para verilmez.
Bir ürün hakkında yorum yapmak icin illa kullanmaya gerek yok. Bunu anladıgın zaman tekrar konusalım.kullanıyor diye övmeye doyamıyor mu? Samsung sanki babamın malı. Allah akıl fikir versin sana. Ürünü kullanmıyorsun bile bol keseden konuşan sensin.
Tamam tayfun sen kullanıcısı olmadığın ürünler hakkında kullanıcısıymış gibi zırvalayabilirsinBir ürün hakkında yorum yapmak icin illa kullanmaya gerek yok. Bunu anladıgın zaman tekrar konusalım.
Burak ürüne para verdin diye ürünün yalakalağını yapmaya devam et. Belki sana yenisini falan verirler.Tamam tayfun sen kullanıcısı olmadığın ürünler hakkında kullanıcısıymış gibi zırvalayabilirsin
Burak ürüne para verdin diye ürünün yalakalağını yapmaya devam et. Belki sana yenisini falan verirler.![]()
49 inç ultrawide mönitör önerilerini paylaşmanı bekliyoruz tayfun hocam teşekkürlerBurak ürüne para verdin diye ürünün yalakalağını yapmaya devam et. Belki sana yenisini falan verirler.![]()
Çok şükür bedava mala muhtaç değilim. Birinin alıp almaması da beni ilgilendirmez. Ürünün yalakalığını yapacak halim de yok.zeka küpü seni.Burak ürüne para verdin diye ürünün yalakalağını yapmaya devam et. Belki sana yenisini falan verirler.![]()
Alınmayacak monitörü 2 saattir savunup duruyorsun, yalaka oldugun belli. Bos yapmaya gerek yok.Çok şükür bedava mala muhtaç değilim. Birinin alıp almaması da beni ilgilendirmez. Ürünün yalakalığını yapacak halim de yok.zeka küpü seni.
Fazla gevezelik yapma çingene, kim ne isterse onu alsın bence. Sen yt de takıl fazla kafa açmaAlınmayacak monitörü 2 saattir savunup duruyorsun, yalaka oldugun belli. Bos yapmaya gerek yok.
Anlamadıgın konularda ahkam kesme ucube. Yalan yanlış bilgilerle milleti yönlendiripte parasını ziyan etme. Zırtapoz.Fazla gevezelik yapma çingene, kim ne isterse onu alsın bence. Sen yt de takıl fazla kafa açma
İşin gücün soytarılık he. Kimseye gidin 49" alın demedim ki ben. Kullandığım monitörden memnun olduğumu söyledim. Makarnayı azalt da çürük beynine biraz oksijen gitsin. Sefil palyaço seniAnlamadıgın konularda ahkam kesme ucube. Yalan yanlış bilgilerle milleti yönlendiripte parasını ziyan etme. Zırtapoz.
Bakıyorum da kullandığın monitöre alınmaz dedim diye zoruna gitmiş. Yazık, kazıklandığını anladın değil mi şempanze seni. Pespaye ezik herif.İşin gücün soytarılık he. Kimseye gidin 49" alın demedim ki ben. Kullandığım monitörden memnun olduğumu söyledim. Makarnayı azalt da çürük beynine biraz oksijen gitsin. Sefil palyaço seni![]()
20k ya çıktılardı 33k ya gelmiş. Genel olarak 49 inch DQHD OLED monitör panel kaça olur bilmem de dediğim gibi 22k'dan 33k ya çıkınca anlamı olmuyor.