BU NEDEN BU KADAR UCUZ?

Nasıl ucuz

Yok reis yanma garantisi varmıs 2 sene. :D Yahu ben alalı 7 ay olmus zaman su gibi geciyor. 2 sene neyine yetecek? 4 yıl idealdir 2 yıl cok az. Bu yüzden 3 yıl garantili ve yeni nesil panel almak sart.

Asus, Msi, dell vs 3 yıl garanti verirken adamlar 2 yıl garanti veriyor. Buna ek olarak eski nesil panel ve bazı şartlar mevcut. Ona rağmen mis gibi ürün diyenler var. 18 ay statik iceriklere maruz kaldıgından oyunlarda denemek istediginde yanma belirtileri göstermis. Dinamik ve statik icerik karısık kullandıgın bir senaryo da ki ultrawide olunca ekranda boşluklar oluyor yine büyük sıkıntı 3 yıl falan içinde belirtiler baslar. 4.nesil ile bu kadar yakın fiyatta 2.nesil panel almak kazıklanmak demek. Yeni nesil ultrawide lar yaklasmısken bosuna para vermenin mantıgı yok. Ki samsung'un ultrawide oled monitörleri sıkıntılı. Sırf kullanıyor diye övmeye doyamıyor. Bosuna tartısmaya gerek yok 2.nesile bu kadar yığınla para verilmez.
kullanıyor diye övmeye doyamıyor mu? Samsung sanki babamın malı. Allah akıl fikir versin sana. Ürünü kullanmıyorsun bile bol keseden konuşan sensin.

kullanıyor diye övmeye doyamıyor mu? Samsung sanki babamın malı. Allah akıl fikir versin sana. Ürünü kullanmıyorsun bile bol keseden konuşan sensin.
Bir ürün hakkında yorum yapmak icin illa kullanmaya gerek yok. Bunu anladıgın zaman tekrar konusalım.

Bir ürün hakkında yorum yapmak icin illa kullanmaya gerek yok. Bunu anladıgın zaman tekrar konusalım.
Tamam tayfun sen kullanıcısı olmadığın ürünler hakkında kullanıcısıymış gibi zırvalayabilirsin

Bende bu modelin 240 hertz olanını alacaktım tayfun hocamla görüştüm ortak bir fikre vardık bende yeni nesil bir mönitör bekliyorum şimdi geldiği zaman buradan paylaşırlar diye düşünüyorum
Burak ürüne para verdin diye ürünün yalakalağını yapmaya devam et. Belki sana yenisini falan verirler. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burak ürüne para verdin diye ürünün yalakalağını yapmaya devam et. Belki sana yenisini falan verirler. :D
49 inç ultrawide mönitör önerilerini paylaşmanı bekliyoruz tayfun hocam teşekkürler

Çok şükür bedava mala muhtaç değilim. Birinin alıp almaması da beni ilgilendirmez. Ürünün yalakalığını yapacak halim de yok.zeka küpü seni.

Çok şükür bedava mala muhtaç değilim. Birinin alıp almaması da beni ilgilendirmez. Ürünün yalakalığını yapacak halim de yok.zeka küpü seni.
Alınmayacak monitörü 2 saattir savunup duruyorsun, yalaka oldugun belli. Bos yapmaya gerek yok.

Alınmayacak monitörü 2 saattir savunup duruyorsun, yalaka oldugun belli. Bos yapmaya gerek yok.
Fazla gevezelik yapma çingene, kim ne isterse onu alsın bence. Sen yt de takıl fazla kafa açma

Uygunsuz Dil
Anlamadıgın konularda ahkam kesme ucube. Yalan yanlış bilgilerle milleti yönlendiripte parasını ziyan etme. Zırtapoz.
İşin gücün soytarılık he. Kimseye gidin 49" alın demedim ki ben. Kullandığım monitörden memnun olduğumu söyledim. Makarnayı azalt da çürük beynine biraz oksijen gitsin. Sefil palyaço seni :)

İşin gücün soytarılık he. Kimseye gidin 49" alın demedim ki ben. Kullandığım monitörden memnun olduğumu söyledim. Makarnayı azalt da çürük beynine biraz oksijen gitsin. Sefil palyaço seni :)
Bakıyorum da kullandığın monitöre alınmaz dedim diye zoruna gitmiş. Yazık, kazıklandığını anladın değil mi şempanze seni. Pespaye ezik herif. 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,264
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri