Çözüldü✓ BU OLED NASIL ALINIR MI

inşallah ne diyim 1080 p cs görmekten sıkıldım artık 4k istiyom o kadar farkvarmı birde oled yanıyormuş doğrumu @Tayfunns
işte burnine karşı koymak için yeni gen geldikçe piksel ömrünü artırıyorlar şu msi olan penta tandem yani gen 4 qd oled diğer adıyla
hala statik görsellerde kullanmak için 5-6 seneye yeterli değil ama normal kullanım için gen 4 ler rahat götürür burnin olmadan

peki 500 hz alırsam yanarmı yani ne kadar gider

Yanıyor ama güncel modeller kısa-orta vade de kolay kolay yanmaz. Tandem qd oled alırsan 5 sene götüreceğini düşünüyorum. Daha fazlasını götürür mü meçhul onu ilerleyen zamanlarda görürüz. Ama 5 götüreceğin eminim istisna örnekler olacaktır ama normal kullanımda götürür.
Hocam g81sf modeli de mi tandem qd oled onu çok daha uyguna alabiliyorum yalnız samsung oledler de joyistik sorunu varmış

4-5 saatte bir dinlendir ekranı hiç bisi olmaz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kumandasi da olmuyor mu onların
Kumandalı model kaldırılmış galiba tizen işletim sistemli g81sf tizensiz ve kumandasız

peki 500 hz alırsam yanarmı yani ne kadar gider
500hz daha eski olan gen 3 panelin optimize edilmiş halini kullanıyor. Yani gen 3 ten farkı daha yüksek parlaklık ve daha yüksek hz sunması. Dayanıklılık anlamında fark yok. Ben gen 3 veya gen 3.5 diyebilirsin ikiside olur. Gen 3 de olmayan yeni sürücü devresi var. Ama gen 4 de samsung mavi ışık yayan katman yapısını 4 ten 5 e çıkardı. Bu sayede verimlilik arttı. Samsung un iddiasına göre eski nesilden (Gen 3) en az 2 kat daha dayanıklıymış, ayrıca bilerek zorlamadığınız sürece yanmaz diyor.

Hocam g81sf modeli de mi tandem qd oled onu çok daha uyguna alabiliyorum yalnız samsung oledler de joyistik sorunu varmış
27'' olanı tandem, 32'' olanı 3.nesil.

500hz daha eski olan gen 3 panelin optimize edilmiş halini kullanıyor. Yani gen 3 ten farkı daha yüksek parlaklık ve daha yüksek hz sunması. Dayanıklılık anlamında fark yok. Ben gen 3 veya gen 3.5 diyebilirsin ikiside olur. Gen 3 de olmayan yeni sürücü devresi var. Ama gen 4 de samsung mavi ışık yayan katman yapısını 4 ten 5 e çıkardı. Bu sayede verimlilik arttı. Samsung un iddiasına göre eski nesilden (Gen 3) en az 2 kat daha dayanıklıymış, ayrıca bilerek zorlamadığınız sürece yanmaz diyor.

27'' olanı tandem, 32'' olanı 3.nesil.
o zaman zowiemde kalayım daha iyi 5 6 yıl sonra yanacaksa ne yapcam ben 3 4 senedir zowie kullanıyorum ne dert ne tasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,886
Üyeler
190,656
Son üye
Ayazzzz99
Geri